Ultima oră
VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia
VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie
VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League
Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi” Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi”
Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit” Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit”
Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare” Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare”

VIDEO | TEJA JUBILEAZĂ DUPĂ VICTORIA CU FCSB. CUM ÎŞI EXPLICĂ GESTUL DIN FINAL

Video Publicat pe 19 aug 2019
mail-share icon Email

Poli Iaşi s-a impus la Piteşti, în faţa vicecampioanei (2-1), iar antrenorul moldovenilor, Mihai Teja a jubilat la final. Tehnicianul a arătat spre cer, iar apoi şi-a explicat gestul, într-un scurt interviu acordat pentru Look PLUS.

„Am făcut acest gest pentru că ne-a ajutat Dumnezeu foarte mult, ne-a ajutat să câştigăm acest meci. E lucrul cel mai important pentru noi, credinţa”, a explicat Teja, după care a continuat.

„Sunt mândru că antrenez acest grup de băieţi minunaţi, sper să continuăm tot aşa. I-am dominat fizic pe cei de la FCSB. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor care au venit până la Piteşti pentru a ne susţine. Suntem o familie şi asta contează”, a mai afirmat tehnicianul, care a negat că din punctul său de vedere a fost o revanşă în faţa fostei sale echipe, FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele