Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO | Tensiune maximă la FC Barcelona! Pique a fost înlocuit în minutul 33 al meciului cu Benfica

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 29 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20411993/1/profimedia-0635264359.jpg

Fundaşul spaniol Gerard Pique (34 de ani) a avut parte de o înlocuire rară în prima repriză a unui meci din Liga Campionilor, fără să fie accidentat. În confruntarea Benfica Lisabona - FC Barcelona, în direct pe Look Sport 3, Pique a părăsit terenul în minutul 33, pentru că avea un cartonaş galben. Cu toate acestea, fundaşul a fost vizibil surprins de decizia antrenorului Ronald Koeman.

Gerard Pique a primit cartonaşul galben în minutul 12 al partidei de la Lisabona. Fundaşul spaniol a riscat să fie eliminat în minutul 30, când a comis un fault la centrul terenului, dar arbitrul a lăsat avantaj pentru Benfica.

Ronald Koeman a luat decizia curajoasă de a schimba unul dintre liderii Barcelonei în minutul 33, la scorul de 1-0 pentru Benfica. În locul lui Pique a intrat Gavi, un jucător de 17 ani.

Când a văzut că este înlocuit, Pique a fost vizibil surprins, a părăsit în sprint terenul şi i-a aruncat o privire nedumerită lui Koeman, apoi a dat mâna cu antrenorul olandez.

Pe reţelele de socializare, mulţi dintre fanii Barcelonei au taxat decizia lui Ronald Koeman de a scoate de pe teren stâlpul apărării, într-un moment dificil pentru echipa catalană. Totuşi, alţi suporteri 'blaugrana' au subliniat că Pique era nervos şi risca să fie eliminat.

FC Barcelona este condusă cu 3-0 de către Benfica Lisabona şi rămâne fără punct acumulat după primele două runde din grupele Ligii Campionilor.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri