Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Thriller în Parma - Crotone 3-4! Valentin Mihăilă a înscris un gol. Dennis Man s-a accidentat. Echipa românilor este cu un pas în Serie B

Serie A Publicat pe 24 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20133374/7/image-2021-03-7-24649367-41-valentin-mihaila.jpg
Fotbalistul echipei Parma, Valentin Mihăilă, a înscris un gol în meciul pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-4, în faţa formaţiei Crotone, în etapa a XXXIII-a a campionatului Italiei.

Mihăilă a marcat în minutul 54.

Celelalte goluri ale Parmei au fost înscrise de Hernani 29’ şi Gervinho 50’.

Pentru Crotone au marcat Magallan 14’, Nwankwo 42’, 69’ (penalti) şi Ounas 45’+2.

Mihăilă a jucat pe toată durata partidei. Celălalt român de la Parma, Dennis Man, a fost titular, dar a părăsit terenul accidentat, în minutul 20.

Tot în Serie A, Genoa a învins Spezia cu 2-0 (Scamacca 62’, Shomurodov 86’).

Partida Sassuolo – Sampdoria are loc tot sâmbătă, meciurile Benevento – Udinese, Fiorentina – Juventus, Inter Milano – Verona, Cagliari – AS Roma şi Atalanta – Bologna sunt programate duminică, iar confruntările Torino – Napoli şi Lazio Roma – AC Milan se vor disputa luni.

Parma - Crotone 3-4 (Hernani 29, Simy 42, 69, Ounas 45 + 1 / Magallan 14, Gervinho 49, Mihăilă 54)

Echipele de start:

  • Parma: Colombi - Busi, Bani, Dierckx, Pezzela - Kurtic, Hernani, Brugman, Man, Cornelius, Mihăilă
  • Crotone: Cordaz - Djidji, Golemic, Magallan - Zanellato, Messias, Cigarini, Molina, Reca - Simy, Ounas

Min. 90 + 5: Fluier final! Crotone se impune în faţa Parmei cu 4-3! Valentin Mihăilă a înscris un gol, iar Dennis Man a ieşit accidentat în minutul 19. 

Min. 69: GOL Crotone! Simy îşi trece în cont dubla, transformând fără emoţii de la punctul cu var. Faza acordării penalty-ului a fost controversată, faultul fiind la limita careului Parmei. 

Min. 54: GOL Parma! GOL Valentin Mihăilă! Internaţionalul român aduce egalarea la 3 pentru Parma, finalizând cu sânge rece o acţiune pe care tot el a început-o. Fostul oltean ajunge la al treilea gol în Serie A!

Min. 49: GOL Parma! Gervinho primeşte o pasă cu capul de la Cornelius, care se impune într-un duel aerian, şi finalizează cu sânge rece. Parma - Cortone se face 2-3. 

Min. 45 + 1: GOL Crotone! Ounas trimite un şut de la 17-18 metri suficient pentru a-l învinge pe Colombi. Crotone se desprinde la 3-1. 

Min. 42: GOL Crotone! Simy trimite cu poarta goală, la o fază în care Ounas a făcut şah-mat defensiva Parmei. 

Min. 29: GOL Parma! Hernani aduce egalarea pentru gazde, reluând cu capul centrarea venită de la Cornelius. 

Min. 19: Dennis Man acuză dureri la piciorul stâng şi este nevoit să părăsească terenul după mai puţin de 20 de minute. Locul său este luat de Gervinho, un minut mai târziu. 

Min. 15: Dennis Man trage din afara careului, dar şutul său este blocat. 

Min. 14: GOL Crotone! Magallan reia cu capul în poarta lui Colombi, iar golul este validat, chiar dacă este consultat VAR-ul pentru un potenţial fault. 

Min. 14: Bară pentru Crotone! Şutul lui Messias este deviat în bară. 

Min. 8: Valentin Mihăilă încearcă fără succes să obţină o lovitură de pedeapsă, la o acţiune individuală. 

Min. 5: Ocazie uriaşă pentru Crotone! Messias ratează cu poarta goală.

Min. 1: A început meciul! Valentin Mihăilă obţine o lovitură liberă pentru Parma, fiind faultat. 


Cele mai slabe echipe din Serie A, codaşele Parma şi Crotone, se înfruntă într-un meci care ar putea fi pentru ambele unul dintre ultimele în elita fotbalului italian. Meciul dintre Parma şi Crotone se joacă sâmbătă, de la ora 19.00, şi va fi transmis în direct de Look Sport

După ce etapa anterioară au înfruntat campioana Juventus, Dennis Man şi Valentin Mihăilă au acum în faţă ultima echipă din Serie A. Crotone a pierdut ultimele şase partide consecutive şi a câştigat ultima dată pe 3 martie, un 4-2 pe teren propriu cu Torino.

Nici Parma nu merge deloc bine. Când mai sunt de jucat doar câteva etape din acest sezon, „cruciaţii” sunt cu un picior în Serie B şi doar un miracol îi mai poate salva de la retrogradare.
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20133374/3/clasament-parma.jpg
 
Potrivit Gazzetta dello Sport, Dennis Man va fi titular pentru Parma, în timp ce Valentin Mihăilă va începe meciul pe banca de rezerve.
Atacantul Dennis Drăguş este anunţat rezervă la Crotone.
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20133374/2/echipe-parma.jpg
mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele