Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

VIDEO | Titlul, aproape rezolvat. Dortmund – Bayern 0-1. Kimmich a marcat golul deciziv, Haaland a ieşit accidentat

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 27 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19373180/1/asta.jpg

Bayern – Dortmund este cel mai aşteptat meci al sezonului de Bundesliga, unde se întâlnesc cel mai mare club al Germaniei şi singura echipă care i-a pus probleme în ultimul deceniu.

Partida a început cu o uşoară dominaţie a celor de la Dortmund, dar la scurt timp Bayern a preluat frâiele partidei, fără însă a dezgheţa tabela de marcaj.

Deschiderea de scor a venit pe final de repriză, în urma unui gol magnific al lui Joshua Kimmich, care cu un lob de senzaţie peste Burki a reuşit una din cele mai frumoase reuşite ale sezonului, după ce a recuperat din faţa lui Haaland. Pentru mijlocaş a fost doar a treia reuşită stagională.

Actul secund a avut o primă parte fără ca o anumită echipă să domine. Bayern juca cu auto-suficienţă, în timp ce Dortmund nu reuşea să impună un ritm care să pună probleme. Incursiunile lui Haaland s-au oprit în minutul 70, când starul norvegian a început să şchiopăteze grav, iar după doar două minute antrenorul s-a văzut nevoie să îl schimbe. Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre starea acestuia de sănătate.

Cea mai mare ocazie a gazdelor a venit în minutul 81, când şutul în forţă a lui Dahoud de la marginea careului a fost respins cu un reflex de senzaţie de Neuer. Replica a venit după doar două minute, când Lewandwoski a nimerit bara, de la 25 metri, şutul în forţă fiind uşor deviat de Hummels, suficient cât să nu meargă pe poartă.

Derby-ul Germaniei s-a încheiat cu vitoria lui Bayern, care aproape că şi-a asigurat un nou titlul. După această etapă, bavarezii au un avans de 7 puncte faţă de Dortmund, care trebuie să aibă grijă la păstrarea locului secund. Leipzig e la doar 3 puncte, iar Leverkusen la 4, ambele cu un meci mai puţin disputat.

Echipele de start:

Dortmund: Burki – Akanji, Hummels, Piszczezek (80 Gotze) – Guerreiro, Dahoud (85 Witsel), Delaney (46 Can), Hakimi – Brandt (46 Sancho), Haaland (72 Reyna), Hazard.

Bayern: Neuer – Pavard, Boateng (85 Hernandez), Alaba, Davies – Kimmich, Muller, Goretzka – Coman (73 Perisic), Lewandwski, Gnabry (87 Martinez).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele