Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

VIDEO | TITLUL RĂMÂNE ÎN GRUIA. CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI PENTRU A CINCEA OARĂ

Video Publicat pe 13 mai 2019
mail-share icon Email

Supremaţia CFR-ului în Liga 1 continuă. Pentru a cincea oară în istorie, ardelenii au câştigat campionatul României. Echipa lui Dan Petrescu a încheiat lupta chiar în penultima etapă, cu o victorie în faţa Universităţii Craiova. Boli a înscris în minutul 9, dar golul i-a fost anulat pentru fault în atac. Un minut mai târziu, Păun a scos un 11 metri. Culio şi-a asumat executarea penalty-ului şi scorul a devenit 1-0.

Feroviarii îşi puteau majora avantajul prin Bordeianu, dar Pigliacelli a scos mingea în corner. Oltenii au avut apoi o mare ocazie prin Andrei Cristea. Briceag şi-a încercat şi el norocul cu un şut de la distanţă. În repriza a doua, Omrani a marcat cu capul. Arbitrul Haţegan nu a validat, însă, reuşita pe motiv de offside.

Partida s-a încheiat cu o mare ratare a Craiovei, prin Renato Kelici. Cu o rundă înainte de final, CFR Cluj e pe 1, la 5 puncte în faţa FCSB-ului.

"Aceşti băieţi extraordinari merită felicitări. Mă bucur că am luat această decizie să mă întorc. Nu am fost sigur de ea. Dar, dacă câştigi trofee, e clar că te bucuri", a declarat aseară antrenorul noii campioane a României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele