Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

VIDEO | Toni Petrea, nemulţumit de eroarea din prelungiri! "O lipsă de concentrare" Antrenorul FCSB vrea un atacant de careu

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 22 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19924995/1/rps9147.jpg

FCSB a câştigat meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, pe Arena Naţională, în etapa a 18-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. ‘Roş-albaştrii’ au controlat jocul, dar au primit gol în prelungiri. Antrenorul FCSB, Toni Petrea, s-a declarat nemulţumit de lipsa de concentrare a jucătorilor săi pe final de meci.

Dennis Man a înscris în minutul 37 şi a ajuns la 14 goluri în acest sezon. În minutul 71, Tănase a obţinut o lovitură de la 11 metri, pe care a transformat-o după o discuţie aprinsă cu Man. Căpitanul ‘roş-albaştrilor’ e pe locul doi în clasamentul golgheterilor, cu 13 reuşite.

În prelungirile meciului, Ovidiu Popescu l-a lovit pe Jefte, iar FC Voluntari a înscris din penalty.

FCSB are cel mai bun atac din Liga 1, cu 44 de goluri în 18 meciuri, dar Toni Petrea vrea un atacant de careu.

"Cred că jocul nostru a fost destul de bun, ne-am creat destul de multe situaţii de a marca. Mi-aş fi dorit să marcăm mai mult. A picat acest penalty în minutul 90+3, din nou o greşeală de-a noastră, ca la Ovidiu. Trebuie să eliminăm aceste erori din faza de apărare. Însă, per total, mă declar mulţumit. Nu le-am dat multe şanse adversarilor noştri, doar pe nişte contraatacuri şi nişte nesincronizări ale noastre. Cred că am impus ritmul şi sunt trei puncte importante.

Probabil că intervine o oarecare relaxare pe final şi o lipsă de concentrare. Trebuie să înţeleagă toată lumea că meciul se încheie când arbitrul pune capăt partidei.

Neavând un vârf autentic, de careu, încercăm să le dăm posibilitatea jucătorilor să aibă o mobilitate mai bună, pentru ca dinamica noastră să ne aducă mai multe şanse de poartă. Ţinând cont de numărul de meciuri şi perioada foarte scurtă între partide, e normal şi ideal să ai un număr cât mai mare de jucători, dubluri pe toate posturile. Dacă reuşim să aducem ceva, bine. Dacă nu, încercăm să ne descurcăm cu ce avem.

Miron a simţit nişte probleme pe aductori şi am considerat să nu forţăm. Sper să nu fie probleme pentru următoarele partide. Ne interesează orice jucător care să ne ajute, nu să-l avem doar la număr. Dar destul de dificil să găsim ce ne dorim, la momentul actual.

(despre faza penalty-ului) Avem doi executanţi la loviturile de la 11 metri. În funcţie de situaţie şi de felul în care se simte jucătorul în momentul respectiv, decidem cine bate. I-am sugerat lui Tănase să ia decizia cea mai bună, dacă să bată el sau Dennis. N-a fost nicio problemă", a spus Toni Petrea la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19924995/2/clasament-fcsb.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele