Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

VIDEO | Toni Petrea se teme de meciul cu Clinceni. "E poate cea mai grea partidă din perioada următoare. Soarta campionatului va fi decisă în ultima etapă"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20164860/2/sergiu-bus.jpg

FCSB a câştigat meciul din deplasare cu FC Botoşani, scor 3-1, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. ‘Roş-albaştrii’ se menţin la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. Antrenorul FCSB, Toni Petrea, este convins că titlul se va decide în ultima etapă.

Octavian Popescu (4’) şi Olimpiu Moruţan (15’ – penalty, 73’ - penalty) au înscris pentru FCSB la Botoşani, în absenţa golgheterului Florin Tănase (suspendat).

Hervin Ongenda (28') a semnat singura reuşită a gazdelor, care pot contesta arbitrajul lui Adrian Cojocaru. Mihai Roman trebuia să primească un penalty în minutul 50, dar a primit cartonaşul galben pentru simulare. Ulterior, penalty-ul transformat de FCSB în minutul 73 a fost acordat pentru un fault inexistent asupra lui Darius Olaru.

Toni Petrea se teme de meciul următor, cu Academica Clinceni, cea mai slabă echipă din play-off, cu 5 eşecuri în 6 meciuri.

"O primă repriză foarte bună, în care am reuşit să înscriem. Am primit un gol care ne-a descumpănit. N-am mai avut agresivitatea pe care am fi vrut-o şi am cedat terenul celor de la FC Botoşani. N-am avut prospeţime şi agresivitate, dar s-a acumulat oboseala. Adversarul nostru a avut două zile în plus de refacere.

În repriza a doua, am încercat să-i surprindem, să punem presiune pe adversar şi ne-a ieşit. Am reuşim să marcăm iar şi puteam să mai marcăm.

Nedelcu nu are deocamdată ritm de joc, a luat şi cartonaşul galben. Vine după o perioadă lungă de inactivitate.

Nici nu ştiu de când n-am mai avut două penalty-uri într-un meci. Înseamnă că intrăm mai mult în careu mai des şi provocăm adversarul să comită greşeli. Jocul ofensiv a funcţionat în anumite momente.

Sunt rezultate contradictorii din partea celor de la Clinceni. Sunt sigur că vor dori să facă un meci bun contra noastră. Au posibilitatea, cu jucătorii pe care îi au la dispoziţie, să facă meciuri bune. Ne aşteaptă o partidă foarte grea, poate cea mai grea din perioada imediat următoare. Nu vreau să intervină relaxarea la noi, nu avem timp de aşa ceva, trebuie să fim concentraţi 100% la fiecare joc. Orice pas greşit va conta foarte mult. Prevăd că soarta campionatului va fi decisă în ultima etapă şi cred că va fi mai interesant aşa, mai puţin pentru noi", a spus Toni Petrea.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20164860/1/clasament-fcsb.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele