Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Torje nu renunţă la naţională şi e convis că putem trece de Islanda: "Suntem mai tehnici şi mai talentaţi decât ei!"

Echipa nationala Publicat pe 25 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19343910/2/vlcsnap-2020-04-25-15h37m25s616.png

Islanda nu îl sperie pe Gabi Torje. Mijlocaşul echipei elene AEL Larissa crede că România poate elimina revelaţia de la Euro 2016. Partida din semifinalele barajului pentru Euro se joacă în septembrie.

Neconvocat de 4 ani, Torje speră ca Rădoi să aibă ochi şi pentru el la toamnă. La prima reprezentativă are 11 goluri marcate.

"Nu este ca şi cum jucăm cu Franţa, Italia, Anglia, Germania şi avem şanse foarte mici. Jucăm cu o naţională de nivelul nostru. Poate că naţionala României are mult mai multă tehnică şi talent. Avem şansa noastră.

Eu mă voi concentra pe ce am de făcut la echipa de club, mă voi pregăti, voi încerca să joc cât mai bine şi dacă se va considera că pot ajuta echipa naţională, sunt dispus să vin",
ne-a declarat Gabi Torje.

Dacă trece de Islanda, România va da ultima bătălie pentru un loc la Euro cu Bulgaria sau Ungaria.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri