Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

VIDEO | Torje şi Sorescu, ratări mari în Dinamo - UTA!

Liga I Publicat pe 2 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20415214/1/ds.png


Început cu un gol norocos marcat de Gabriel Torje în minutul şapte, meciul dintre Dinamo şi UTA, transmis în direct de Look Sport de la ora 16:30, a continuat cu două ratări foarte mari ale elevilor antrenaţi de Mircea Rednic.
 
Autor al primului gol, Torje a avut şansa de a realiza dubla încă din minutul 18, când Deian Sorescu, celălalt lider al echipei, i-a centrat perfect în faţa porţii. Doar că "Piticul" nu a ajuns la minge aşa cum şi-ar fi dorit, iar lovitura sa de cap s-a dus pe lângă poartă, semnând una dintre marile ratări ale acestui sezon în Casa Liga 1.

 
Peste cinci minute, Dinamo a declanşat un contraatac rapid, Mirko Ivanovski s-a descurcat foarte bine în rolul de pivot şi l-a lăsat pe Deian Sorescu singur cu portarul Florin Iacob, dar şi mijlocaşul a fost neinspirat. A căutat colţul lung cu un şut cu piciorul stâng, însă execuţia sa a ocolit bara!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele