Ultima oră
Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!" Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit" VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit"
EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el" EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el"

VIDEO | Transferul lui Man la Parma o îmbogăţeşte şi pe UTA. Arădenii primesc 11% din sumă

FCSB Publicat pe 28 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19932408/1/dennis-man-1.jpg

Dennis Man va merge în cele din urmă la Parma, după cum a afirmat chiar patronul Gigi Becali. Mijlocaşul va fi cedat de FCSB pentru o sumă de 13 milioane de euro, dar şi alte două milioane bonus, în funcţie de randamentul pe care Man îl va da la Parma.

UPDATE: FCSB nu va păstra toţi banii de pe urma cedării lui Dennis Man la Parma. Asta pentru că UTA, fostul club al mijlocaşului, a mai păstrat procente de pe urma acestuia şi va încasa 11% din suma pe care o va plăti Parma. Astfel, arădenii vor lua 1,43 milioane de euro şi vor ajunge, în total, la 1,68 milioane de euro de pe urma lui Man. În momentul în care l-a dat FCSB-ului, în 2016, mai primise 250.000 de euro.


UPDATE: Man va avea un salariu anual de 1.2 milioane de euro la Parma! Informaţiile cu privire la contractul fotbalistului cu Parma au fost făcute de Giovani Becali.

Au acceptat din prima, salariu de 1,2 milioane de euro pe sezon pentru Man, contract pe cinci ani! Adică 100.000 de euro lunar, până în 2026! În total, 6 milioane de euro net pentru băiat”, a spus Giovani Becali pentru Fanatik.


Negocierile păreau căzute zilele trecute. FCSB părea că va rămâne până la finalul campionatului cu Dennis Man şi Florinel Coman. La asta ducea totul, după ultimele informaţii comunicate de patronul clubului, Gigi Becali, în perioada anterioară. Omul de afaceri afirma că la acel moment nu există oferte pentru cei doi şi că jucătorii ştiu condiţiile în care pot pleca.

Becali nu avea vreo propunere pe masă, deşi în presa internaţională au tot apărut anumite zvonuri cu privire la interesul unor cluburi pentru cei doi.

Terminaţi cu ofertele pentru Dennis Man. Nu este aproape de nicio echipă. Vă pun tot felul de impresari să scrieţi prostii? Până nu câştig acest campionat nu îmi pleacă niciun jucător important. Man ştie bine când o să plece.

Dacă nu îi dau drumul lui Coman, de ce nu îi dau drumul lui Coman. Dacă nu îi dau drumul lui Man, de ce nu îi dau drumul lui Man. Nu vreau alte discuţii. Nu mă mai întrebaţi de plecări. Ştiu eu cel mai bine ce am de facut şi tot eu ştiu cel mai bine cât să cer pe Man”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Parma şi-a schimbat recent antrenorul, l-a numit pe Roberto D’Aversa

Parma, la care este legitimat Valentin Mihăilă, a anunţat că la conducerea tehnică a echipei a revenit Roberto D’Aversa. Roberto D’Aversa a mai antrenat Parma în perioada 2016-august 2020.

El îi succede la Parma lui Fabio Liverani, care a fost demis din cauza rezultatelor slabe.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele