Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Transylvania Open a ajuns în faţa optimilor de finală. Victorii pentru Emma Răducanu şi Simona Halep

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20445754/1/halep-3.jpg

Ziua de joi a celui mai important turneu de tenis găzduit vreodată de România a ajuns în faza optimilor de finală. Competiţia se vede în direct pe Look Sport+ şi Prima Play.

Emma Răducanu şi-a respectat statutul de favorită şi a câştigat în faţa Anei Bogdan. Pentru sportiva de 18 ani a fost doar a doua victori în circuitul WTA.

Simona Halep obţine o victorie uriaşă în faţa Varvarei Gracheva, cu scorul de 6-4, 6-2. Prima informaţii arată faptul că sportiva noastră are dureri puternice la spate, acesteia i-au dat bătăi de cap la finalul setului întâi, fiind necesar time-out medical. În couda acestui fapt, ea s-a adunat excepţionat şi a reuşit calificarea, unde va juca cu Jaqueline Cristian.

UPDATE 5: În ultimul meci al zilei şi al optimilor de finală, Anett Kontaveit, favorita numărul 2 a trecut de Alison Van Uytvanck (Belgia, 61 WTA), scor 6-3, 6-4, într-o oră şi 10 minute.

Estona are nevoie de victorie la Transylvania Open pentru a se califica la turneul campioanelor.

UPDATE 4: Măcinată de dureri în startul actului secund, Simona trece fantastic peste momentul dificil şi câştigă cu 6-2. Merge în sferturile de finală, unde o aşteaptă Jaqueline Cristian.

Halep are parte de o adversară solidă, dar îşi face foarte bine serviciul şi se impune în primul set cu 6-4. Există însă motive de îngrijorare, deoarece a cerut time out medical, părăsind terenul alaturi de fizioterapeut. Primele informaţii arată că ar fi probleme la spate.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20445754/7/halep-timeout-medical.jpg

UPDATE 3: Acelaşi joc eficient practicat de Emma Răducanu, care câştigă şi setul secund şi merge în ”sfeturi”.

Emma Răducanu câştigă primul set, cu scorul de 6-3, după un act în care a funcţionat perfect pe propriul serviciu.

UPDATE 2: În setul secund, Irina Bara a crescut semnificativ jocul, dar lui Peterson i-a ieşit tot şi a câştigat cu 6-3. Suedeza merge astfel în sferturile de finală.

Irina Bara nu se regăseşte în primul set al partidei cu Rebecca Peterson, pe care îl pierde cu 6-0.

UPDATE 1: Primul meci al zilei de pe tabloul de simplu a adus calificarea în ”sferturi” a jucătoarei din Ucraina, Marta Kostyuk, ea a trecut de Mona Barthel din Germania, în minim de seturi, cu 6-4, 6-4.

În urma acestei victorii, Kostyuk, o sportivă de doar 19 ani va urca până pe locul 53 în ierarhia WTA.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele