Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | ”Tricolorii” mici s-au dezlănţuit, după victoria cu Ungaria. Ritmurile speciale pe care au ales să sărbătorească

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 28 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20083625/1/rom-sarbatoare.jpg

Reprezentativa de tineret a României a învins, sâmbătă seară, la Budapesta, selecţionata similară a Ungariei, cu scorul de 2-1, într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei A de la Campionatul European U21. Tricolorii au revenit după ce maghiarii au deschis scorul în inferioritate numerică.

La finalul partidei, elevii lui Adrian Mutu au sărbătorit pe modelul ediţiei precedente a turneului final, pe ritmuri de ”Ciuleandra”, alături de selecţionerul Adrian Mutu.

 

Avem emoţii pentru calificare

Reprezentativa de tineret a Germaniei a remizat, sâmbătă seară, la Szekesfehervar, scor 1-1, cu selecţionata similară a Ţărilor de Jos, într-un meci din grupa A de la Campionatrul European under 21, din care face parte şi România.

Golurile au fost marcate de Nmecha ’84 pentru germani şi Kluivert ’48 pentru olandezi.

În prima etapă, „tricolorii” au remizat cu Ţările de Jos, scor 1-1, şi Germania s-a impus cu 3-0 în faţa Ungariei.

Ultima etapă a grupei A programează, la 30 martie, de la ora 19.00, meciurile Germania – România şi Ţările de Jos – Ungaria.

Clasament:

  •  
  •     Germania  2 (meciuri) 1 (victorii) 1 (remize) 0 (înfrângeri) 4-1 (goluri înscrise – goluri primite) 4 puncte
  •     România  2  1   1  0  3-2 4 puncte
  •     Ţările de Jos 2  0  2  0  2-2  2 puncte
  •     Ungaria 2  0  0  2  1-5  0 puncte.


În faza următoare a competiţiei se vor califica primele două clasate în cele patru grupe.

Fazele eliminatorii ale Campionatului European se vor disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele