Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

VIDEO: ŢSKA Sofia - Young Boys Berna 0-1. Rezultatul nu ajută deloc CFR-ul. Cum arată clasamentul grupei A

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 26 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19631044/2/young.jpg

Young Boys Berna a câştigat cu scorul de 1-0, pe terenul celor de la TSKA Sofia, în etapa IV a grupei A din Europa League. Elveţienii s-au impus categoric şi în partida tur, cu 3-0.

Partida s-a desfăşurat pe o ceaţă deasă, care a făcut ca vizibilitatea să fie foarte grav afectată. Unicul gol a fost marcat în minutul 34, de către Nsame. Atacantul camerunez a finalizat o centrare de pe partea dreptă, venită din partea lui Hefti, care s-a desprins din marcajul advers.

Rezultatul nu este deloc unul bun pentru CFR, care este obligată să obţină măcar un punct în partida cu AS Roma, care este joi, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+. AS Roma şi Young Boys sunt liderii grupei, urmaţi la trei lungimi de trupa lui Dan Petrescu. TSKA pare ieşită din ecuaţia calificării, cu doar un punct.

Clasamentul grupei A:

  • 1. AS Roma 7 punte
  • 2. Young Boys 7 puncte
  • 3. CFR Cluj 4 puncte
  • 4. TSKA Sofia 1 punct

 

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele