Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

VIDEO | Tuchel, euforic după cucerirea Ligii Campionilor: ”E o mare provocare să rămâi flămând şi să te lupţi pentru următorul trofeu”

Chelsea Publicat pe 30 mai 2021
mail-share icon Email

Tehnicianul echipei Chelsea, Thomas Tuchel, a declarat sâmbătă seară, după câştigarea Ligii Campionilor, că este foarte mândru de acest succes.

Este cel mai important meci din Europa şi l-am câştigat. Este incredibil. Sunt foarte mândru. Aveam încredere în acest grup, nu eram favoriţi, dar împreună orice este posibil. Am vorbit cu patronul pe gazon, a fost cel mai bun moment pentru prima noastră întâlnire, sau poate cel mai rău pentru că totul se poate agrava! O să vorbim din nou şi îl asigur că voi rămâne flămând (n.r. - de trofee), e parte a unui club ambiţios, un grup puternic.

Nivelul este stabilit şi, odată ce sărbătoarea s-a încheiat şi am avut cu toţii această experienţă, este momentul să creştem, să folosit asta pentru a deveni mai buni. Este absolut crucial să facem asta. Este o mare provocare să rămâi flămând şi să te lupţi pentru următorul (n.r. - trofeu)”, a spus Tuchel.

Formaţia Chelsea Londra a câştigat Liga Campionilor, învingând, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0, echipa Manchester City, în finala disputată pe stadionul Dragao din Porto.

Chelsea şi-a mai adjudecat trofeul în 2012.

Golul a fost marcat de Havertz, în minutul 42.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele