Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | ŢUCUDEAN MAI CREDE ÎN CALIFICARE. „ATUUL NOSTRU E GRUPUL”

Champions League Publicat pe 21 aug 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19231396/1/tucudean2.jpg

CFR Cluj a fost învinsă în această seară de Slavia Praga, pe teren propriu, 0-1, într-un meci din prima manşă a play-off-ului UEFA Champions League.

George Ţucudean e convins că deznodământul calificării poate fi schimbat la Praga, săptămâna viitoare.

„În prima repriză au fost mai buni, în a doua am fost noi. Păcat că am ratat un penalty. Totuşi, mai avem şanse şi mergem acolo să ne calficăm. Grupul e atuul nostru. Putem bate acolo. Omrani e supărat, dar nu e un capăt de ţară. Şi eu am ratat lovituri de la 11 metri. La Praga ne va motiva imnul Champions League”, a spus Ţucudean, la LOOK PLUS.

Meciul retur, Slavia - CFR se va disputa miercurea viitoare, de la ora 22.00, la Praga şi va fi transmis în direct de LOOK PLUS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri