Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

VIDEO | Turris - CS Mioveni 0-1. Rădescu a dat lovitura în direct pe Look Sport şi lupta pentru promovare e şi mai încâlcită!

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 28 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19433365/1/mio.jpg

CS Mioveni a plecat de la Turnu Măgurele cu trei puncte de aur, după 1-0 cu Turris, iar lupta pentru promovarea în Casa Liga 1 arată precum un maraton decis la fotofiniş.
 
Puşi în faţa unui meci sinonim cu promovarea, în cazul unui succes, elevii lui Erik Lincar au început moale, nu au putut să scoată la joc o echipă a lui Claudiu Niculescu venită să se apere şi să lovească pe contraatac, iar minutul 30 a adus singura fază cu adevărat frumoasă. După o minge primită în careu Rădescu a driblat superb, a şutat la colţul lung şi a deschis scorul. La opt minute distanţă, Negruţ a sărit cu cotul sus, l-a umplut de sânge pe Gherghe, iar arbitrul Miladinovic l-a eliminat direct.

 
După alte 50 de minute anoste, fără ritm, în care CS Mioveni s-a apărat atent, cu calm, iar Turris nu a avut energie pentru a egala, meciul s-a terminat 0-1, rezultat care complică teribil calculele promovării.
 
Cu un meci rămas din etapa a patra, Petrolul - FC Argeş, UTA e prima, cu 29 de puncte, CS Mioveni e pe al doilea loc direct promovabil, cu 27 de puncte, Turris are 25, Rapid 25, FC Argeş 23, iar Petrolul 22. Etapa viitoare se joacă FC Argeş - UTA, Rapid - Turris şi CS Mioveni - Petrolul, toate trei partidele fiind programate duminică, de la ora 18:30, live pe canalele Look.

Turris - CS Mioveni 0-1 (Rădescu 30), live pe Look Sport

  • Turris: Duţu - Călinţaru, C. Pîrvulescu, Fl. Mitrea, S. Pană, Cioinac, Haită,   S. Negruţ, Serediuc, Sălcianu, Ad. Voicu 
  • Rezerve: A. Păun - Nwabueze, A. Voinea, B. Matei, R. Neacşu, Tescan, Buleică 
  •  
  • CS Mioveni: Fl. Croitoru - Beţa, R. Gherghe, Burnea, C. Alexe, M. Şerban, R. Costin, Rădescu, Işfan, Anghelina, V. Balint 
  • Rezerve: Bg. Preda - Traşcu, Măzărache, Hergheligiu, Massaro, Albăstroiu, R. Ghiţă 
Minutul 38: ROŞU TURRIS! Negruţ sare cu cotul sus, îl loveşte pe Gherghe, care sângerează, iar arbitrul Mladinovic îl elimină direct.

Minutul 30: GOL CS MIOVENI! Rădescu face un dribling frumos, şutează apoi cu stângul la colţul lung şi deschide scorul!



Marţi, lupta se ascute cu prologul, dintre Turris şi CS Mioveni. Gazdele caută victoria, pentru a se apropia la un punct de liderul UTA. Dacă confruntarea se va termina cu o victorie, atunci trupa lui Erik Lincar este foarte aproape de o performanţă istorică, prima participare în primul eşalon din istorie. Oltenii ar cumula 28 de puncte, fiind foarte greu de ajuns de Rapid şi FC Argeş.

  • Turris Turnu-Măgurele - CS Mioveni, marţi, de la 17:00, pe LOOK SPORT

Pe de altă parte, în acest moment, Mioveni e la doar un punct de adversara de mâine şi vine cu un moral excelent, după victoria din derby-ul local cu FC Argeş, pe care trupa lui Claudiu Niculescu l-a câştigat cu 3-2, golul victoriei fiind marcat pe final, după ce adversarii au condus cu 1-0 şi 2-1.

Remiza dintre cele două ar ajuta foarte mult Rapidul, care tremură serios pentru locul secund, în contextul în care mai are de jucat un singur meci, pe 1 august, cu Turris, în contextul în care rivalele au câte două. De asemenea, formaţia lui Dan Alexa este doar pe locul 3 în acest moment, iar orice meci care se termină cu victorie nu o avantajează.

CS Mioveni a câştigat singura confruntare din istorie cu Turris, în turul Ligii 2, cu scorul de 5-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele