Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

VIDEO | Turris Turnu Măgurele - U Cluj 1-4. ”Şepcile roşii” au făcut spectacol în Oltenia şi urcă pe locul secund în campionat

Liga II Publicat pe 12 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19511064/1/rps8352.jpg

Universitatea Cluj a câştigat categoric, scor 4-1, pe terenul celor de la Turris Turnu-Măgurele, în ultimul meci din cadrul etapei VII din Liga 2.

Ardelenii au tranşat partida încă din prima repriză, când au intrat la cabine cu scorul de 2-0. Nicolae Pîrulescu a deschis scorul, după ce a profitat de o respingere greşită a portarului advers şi a punctat din 4 metri. Daniel Novac a majorat avantajul, după ce a preluat o minge aproape de mijlocul terenului, a ajuns la 20 de metri, de unde a trans imparabil.

Sălcianu a redus din diferenţă, Mânerean a refăcut diferenţa de două goluri. Intrat la pauză, fotbalistul celor de la Universitatea a înscris din 10 metri. Daniel Novac a reuşit ”dubla”, după un un-doi cu Negrean, care a lăsat complet descoperită defensiva lui Turris.

În urma acestui succes, ardelenii urcă pe locul secund în campionat, cu 13 puncte.

Turris Turnu Măgurele – Universitatea Cluj, ultimul meci din etapa a 7-a din Liga 2, se dispută azi, de la ora 19:30. Partida se vede pe Look Sport +.

Turris - U Cluj 1-4 (Sălcianu 56 / Pârvulescu 24, Novac 40, 87, Mâneran 71), live pe Look Sport+

  • Turris: Popescu - Oancea, Gherghe, Garutti, Burnea -  Cozma, Veres, Toma - Rădescu, Negruţ, Massaro
  • Universitatea Cluj: Muţiu - Rus, Telcean, Luchin, Neciu - Filip, Negrean - Meşter, Golan, Stefănescu - Goga
Minutul 87: GOL U CLUJ! Novac pătrunde din nou în viteză, combină cu Negrean, apoi înscrie lejer.




Minutul 72: GOL U CLUJ! Şepcile Roşii construiesc splendid, duc mingea la Mâneran, iar acesta înscrie cu un şut frumos, la colţul lung.



Minutul 56: GOL TURRIS! Sălcianu apare excelent la colţul scurt, îl devansează pe Muţiu şi reduce diferenţa.



Minutul 40: GOL U CLUJ! Novac pătrunde excelent, pe centru, şi finalizează cu un şut frumos.



Minutul 24: GOL U CLUJ! Duţu respinge greşit în faţă un şut pe centrul porţii, iar Pârvulescu îl penalizează imediat.



Cele două sunt despărţite de un singur punct înaintea confruntării directe. Ardelenii au 10 puncte, iar formaţia din Turnu Măgurele are 9. Este o şansă importantă pentru echipa lui Costel Enache să urce pe locul 2 în clasament, în cazul unui succes. Dacă o înving pe Turris, clujenii vor face acelaşi punctaj ca Rapid, dar vor trece peste datorită golaverajului.

Turris este însă mai în formă, fiind veînvinsă după primul meci din campionat. În ultimele cinci partide a strâns 9 puncte, din două victorii şi trei egaluri.

Rezultatele înregistrate în etapa a 7-a:

Metaloglobus – CSM Reşiţa 0-0
Unirea Slobiozia – Ripensia Timişoara 2-0
Concordia Chiajna – CS Mioveni 0-1
FC U Craiova – Rapid 5-0

Trei meciuri din această rundă, Aerostar Bacău – Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Gloria Buzău – FK Csikszereda şi Pandurii Târgu Jiu – Farul, au fost reprogramate.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele