Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

VIDEO | Tyson Fury l-a învins prin KO pe Deontay Wilder şi a păstrat centura WBC

Box Publicat de Daian Cutu pe 10 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20424260/1/fury.jpg

Britanicul Tyson Fury l-a învins prin KO pe americanul Deontay Wilder, într-o gală care a avut loc la Las Vegas şi şi-a păstrat centura de campion mondial al greilor la versiunea WBC.

Lupta a fost una spectaculoasă. Tyson a fost trimis de două ori la podea înainte de a-l răpune pe Wilder, în repriza a XI-a, după ce, anterior, la rândul său, americanul fusese şi el trimis la podea de două ori.

 Aceasta a fost cea de-a treia înfruntare dintre cei doi.

Fury, 33 de ani, este neînvins în 32 de meciuri (22 KO), o singură partidă terminând-o nedecis, cea din decembrie 2018, disputattă tot împotriva Wilder.

Meciul de sâmbătă a avut loc în T-Mobile Arena, în faţa a peste 15.000 de spectatori.

Wilder, 35 de ani, are acum 42 de victorii şi două înfrângeri, ambele în faţa lui Fury.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele