Ultima oră
VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia
VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie
VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League
Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi” Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi”
Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit” Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit”
Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare” Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare”

VIDEO | „U” CLUJ A ŢINUT ÎN ŞAH LIDERUL MIOVENI

Video Publicat pe 20 oct 2019
mail-share icon Email

Universitatea Cluj a terminat la egalitate cu CS Mioveni, 2-2, într-un meci transmis în direct de LOOK PLUS. Oaspeţii au deschis scorul rapid prin Coşereanu, dar Goga a restabilit egalitatea în minutul 52, când a transformat un penalty. Exact un sfert de oră mai târziu, Mioveni a trecut din nou în avantaj, graţie reuşitei lui Anghelină, însă Dican a egalat din nou, cu 5 minute înainte de final, stabilind şi scorul final, 2-2.

După acest meci, „U” Cluj se află pe locul 17, retrogradabil, cu 13 puncte, în timp ce Mioveni este în continuare lider cu 27 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele