Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

VIDEO | 'U' Cluj - CSM Slatina 2-1. 'Şepcile roşii' au dat lovitura în minutul 90+5! Trei goluri din corner

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 26 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20003472/11/u-cluj-bucurie.jpg

Universitatea Cluj a câştigat meciul de pe teren propriu cu CSM Slatina, scor 2-1, în etapa a 17-a din Liga a 2-a, în direct pe Look Sport. 'Şepcile roşii' ajung în zona play-off-ului, după o victorie obţinută în minutul 90+5, în urma unui corner.

Arbitrul a prelungit meciul doar cu 4 minute, dar a permis şi executarea unui corner în minutul 90+5. După încheierea partidei, jucătorii şi staff-ul de la 'U' Cluj au sprintat pe teren şi au sărbătorit în lacrimi această victorie.

'U Cluj' are patru victorii consecutive în Liga a 2-a. Echipa antrenată de către Costel Enache a urcat pe locul 4 în clasament.

CSM Slatina are patru înfrângeri consecutive şi rămâne pe locul 18 din 20.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20003472/9/clasament-u-cluj.jpg


'U' Cluj - CSM Slatina 2-1 (Ogbu 33', Golan 90+5' / Manea 38')

  • U' Cluj: Muţiu – Dican (Negrea 46'), A. Răuţă, Luchin (cpt.), Taub – Meşter (Ştefănescu 46'), D. Acka (Ilieş 46'), I. Filip – Ribeiro, Ogbu (Gavra 76'), N. Pîrvulescu (Golan 46').
  • CSM Slatina: Grecu – Iana, Preda, M. Manea, Demici – O. Popescu, V. Gheorghe (cpt.), Rogoveanu, Oprescu (Ceapă 19') – Necşulescu (Doman 70'), Ianis Stoica (Vlada 84')

Min. 90+5: GOL pentru 'U' Cluj! 2-1! A înscris Golan, în urma unui corner. Gavra a deviat mingea cu capul, pentru Golan, în careul de 6 metri.

Min. 90+4: U Cluj a cerut penalty! Golan susţine că a fost tras în careu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Min. 79: Ocazie mare de gol pentru U Cluj! Ribeiro a scăpat de marcaj şi a şutat din 6 metri, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 70: Schimbare la Slatina! Iese Necşulescu, intră Doman.

Min. 46: A început repriza a doua! Triplă schimbare la ‘U’ Cluj. Au ieşit Pîrvulescu, Meşter şi Acka, au intrat Golan, Ilieş şi Ştefănescu.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! 1-1!

Min. 37: GOL pentru Slatina! 1-1! A înscris Manea, în urma unui corner.

Min. 32: GOL pentru 'U' Cluj! 1-0! Ogbu a înscris cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

Min. 25: Ocazie mare pentru CSM Slatina! Ianis Stoica a scăpat singur cu portarul, dar n-a reuşit să-l învingă pe Muţiu, care a ieşit excelent din poartă şi a blocat mingea.

Min. 19: Schimbare la Slatina! Iese Oprescu, intră Ceapă.

Min. 16: Ocazie mare pentru U Cluj! Ribeiro a şutat din 6 metri, lateral stânga, pe lângă poartă.

UPDATE 17:30 A început meciul de la Cluj!

UPDATE 17:00 Echipele de start:

”U” Cluj: Muţiu – Dican, A. Răuţă, Luchin (cpt.), Taub – Meşter, D. Acka, I. Filip – Ribeiro, Ogbu, N. Pîrvulescu.

Antrenor: Costel Enache.

CSM Slatina: Grecu – Iana, Preda, M. Manea, Demici – O. Popescu, V. Gheorghe (cpt.), Rogoveanu, Oprescu (Ceapă 19') – Necşulescu, Ianis Stoica

Antrenor: Dinu Todoran.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20003472/2/u-cluj.jpg


Universitatea Cluj are aparent un meci uşor, în runda XVI din Liga 2. Ardelenii primesc vizita celor de la CSM Slatina, formaţie aflată pe locul 18, cu doar 13 puncte marcate.

Elevii lui Costel Enache au parte de un start de 2021 de excepţie, după ce s-au calificat în ”sferturile” Cupei, graţie unui succes cu UTA a venit şi o victorie contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, în campionat.

Cei de la Slatina au jucat un singur meci oficial în noul an, pierdut cu 0-1, în faţa celor de la CS Mioveni, pe teren propriu. Partida a început sâmbătă şi s-a termiant duminică, după ce căderile masive de zăpadă au făcut că jocul să fie întrerupt în minutul 16.

Tensiuni în cadrul conducerii

Fostul fotbalist George Florescu (36 de ani) a anunţat, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, că face parte dintr-un proiect pentru schimbarea conducerii de la ‘U’ Cluj, alături de alţi foşti jucători ai ‘şepcilor roşii’. Totuşi, Florescu a declarat că nu vrea să intre în conflict cu Daniel Stanciu, actualul director executiv al Universităţii Cluj.

Fanii au luat atitudine în conflictul de la nivelul conducerii clubului. Cei din galerie au venit duminică la antrenamentul echipei şi au transmis un mesaj ferm către managementul clubului, iar la scurt timp au reacţionat şi pe Facebook.

”Luaţi loc, vă rugăm!
În istoria lui, mai ales cea recentă, U a fost moneda de schimb pentru orgoliile și interesele personale a multora. Cel mai dureros este că cei implicați în aceste intrigi și acțiuni dăunătoare Universității, au fost oameni/sportivi care au reprezentat simbolul, „mari U-iști”, care au transformat „bunele intenții” declarate, în războaie fratricide.
Acțiunile din aceste zile nu sunt diferite de cele amintite mai sus, din păcate! Indiferent că te cheamă Cordoș, Goga, Florescu, Abrudan, Giurgiu, Irimieș, Constantea, Boc, dacă ai respect pentru U și pentru ce reprezintă acest simbol pentru Cluj-Napoca, amintește-ți că ești în slujba lui U, nu invers.
Dacă valorile și principiile tale sunt Fidelitatea, Onoarea, Respectul, Tradiția, AJUTĂ U CLUJ SĂ AJUNGĂ ÎN ELITA FOTBALULUI ROMÂNESC! U Cluj este mai presus de interesele și orgoliile personale!
Într-un moment în care U Cluj luptă cu multe șicane și neajunsuri venite din exterior, din interior, cei care au pretenția că iubesc acest simbol, îl lovesc și mai rău. Dacă aveți pretenția că o să fiți buni manageri, ați dovedit că nu sunteți pregătiți pentru aceste responsabilități. Ați pus ambițiile personale mai presus de interesele UNIVERSITĂȚII CLUJ, v-ați ales neinspirat momentul când „să atacați”, ați făcut-o fără discernământ, decență și onoare.
Veleitățile voastre manageriale strică o armonie fragilă și o direcție luată către un obiectiv la care toată suflarea U-istă visează de cinci ani!
U Cluj are nevoie de o mână sigură și minți lucide, competente care să îl cârmuiască! U nu are nevoie de gheare și minți avide după putere care să-l sfâșie!
Haide U!”,
este comunicatul ”Şepcilor Roşii”.

În plan sportiv, ‘U Cluj’ are două victorii în 2021, ocupă locul 8 în Liga a 2-a şi sunt calificaţi în sferturile de finală ale Cupei României, unde vor întâlni Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Foştii jucători Octavian Abrudan, Dorin Goga, Gabriel Giurgiu, George Florescu şi Andrei Cordoş au pregătit un proiect nou pentru ‘U’ Cluj.

Format la Universitatea Cluj, George Florescu a jucat pentru ‘U’ în perioadele 2001-2004 şi 2017-2020. Fostul internaţional s-a retras vara trecută, după rezilierea contractului cu echipa clujeană.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele