Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

VIDEO | „U” CLUJ DĂ LOVITURA ÎN PRELUNGIRI CU CRAIOVA LUI MITITELU ŞI SE CALIFICĂ ÎN OPTIMILE CUPEI. CELELALTE REZULTATE ALE ZILEI

Cupa României Publicat pe 24 sep 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19231641/5/fcu-craiova-u-cluj.jpg

Primele meciuri din 16-imile Cupei României s-au disputat azi şi s-au întregistrat următoarele rezultate:

Flăcara Horezu – Astra 0-2, Metalul Buzău – Csikszereda 1-0, Foresta Suceava – Gaz Metan 2-1, UTA – Dinamo 1-3, Turris-Oltul T. Măgurele – Academica Clinceni 2-3, Chiajna – Voluntari 2-3 şi FC U Craiova - „U” Cluj 2-3.

La Chiajna, gazdele au deschis scorul prin Nica încă din minutul 2, dar Benzar a egalat după exact un sfert de oră. Cu două minute înainte de pauză, Achim a făcut 2-1 pentru Voluntari, dar Chiajna a egalat în minutul 53 prin Bilal Bari. Ţîră a fost însă decisiv şi a adus victoria Voluntariului în minutul 60.

Dinamo s-a impus la Arad, 3-1 cu UTA, într-un meci neaşteptat de echilibrat. Moldoveanu a deschis scorul pentru „câini” în minutul 13, iar gazdele au răspuns doar 5 minute mai târziu prin Moise. Dinamo a avut nevoie de un Nistor în formă de zile mari pentru a tranşa disputa în favoarea sa. Mai întâi, Nistor a înscris în minutul 57, apoi l-a servit pe Niecuţescu în minutul 82, iar acesta a închis meciul.

„U” Cluj a început slab meciul de la Craiova, cu FCU, iar după numai 6 minute s-a văzut condusă pe tabelă. Bălan a reuşit dubla pentru olteni în minutele 6 şi 14, iar oltenii erau cu un pas în optimi.

Revirimentul clujenilor a început în ultima parte a primei reprize. Mai întâi, Telcean a redus din diferenţă, cu 4 minute înainte de pauză. Imediat după reluare, „U” Cluj a egalat prin Miranda (minutul 51), însă până la finele celor 90 de minute tabela a rămas încremenită, 2-2.

Ardelenii au rămas în 10 încă din minutul 80, dar asta nu i-a împiedicat să-şi creeze în continuare situaţii bune de a marca. Iar golul decisiv a venit în prelungiri, în minutul 95, când acelaşi Miranda a înscris şi a calificat-o pe „U” Cluj în optimile Cupei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele