Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

VIDEO | ”U” Cluj n-a forţat, dar a câştigat. Succes uşor cu FC Braşov, scor 1-0, şi a urcat pe locul 2 în Liga 2

Liga II Publicat pe 8 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20459091/1/csc-1599-selimber-fc-universitatea-cluj-liga-2-casa-pariurilor-01-11-2021.jpg

Universitatea Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 2.

Golul a fost marcat de Haită, în minutul 56. În minutul 90+1, de la oaspeţi a fost eliminat portarul Daniel Mutu. Poarta echipei braşovene a fost apărată pe final de Sabău.

Ultima partidă a etapei, Concordia Chiajna – Astra, este programată marţi, la ora 20.30.

Lider în clasament este Petrolul Ploieşti, cu 36 de puncte. Universitatea Cluj ocupă locul doi, cu 30 de puncte, iar Hermannstadt este pe 3, cu 28 de puncte.

”U” Cluj - FC Braşov, 1-0 (Haită 56)  

Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gorcea – M. Ciobanu, D. Ispas, Gugu (cpt.), Taub – Balgiu – Nic. Pîrvulescu, Haită, Ribeiro, Blejdea – Boiciuc.
    Rezerve: Micle – Alarcon, Dican, Mitrea, Vl. Moraru, Acolatse, Rob. Răducanu, Tescan, Vomir.
    Antrenor: Erik Lincar.
  • FC Braşov: D. Mutu (cpt.) – M. Burlacu, Gherghe, Fustar, Al. Sabău, Dumbravă – Drăgoi, Vas. Constantin, Rz. Iorga, Vl. Mihalcea – El Azzouzi.
    Rezerve: C. Lungu – Iurcu, Iul. Roşu, Boţia, Mitroi, Negrean, Andr. M. Lascu, Cîrstian, H. Popa.
    Antrenor: Andrei Şanta.

Min. 90+3: Final de meci.

Min. 90+1: Mutu e eliminat după ce iese să îl închidă pe Boiciuc, din poziţie unu contra unu. Portarul Braşovului face henţ în afara careului, iar în locul său intră în poartă un jucător de câmp, Sabău.

Min. 81: ”U” Cluj se joacă, ratează şanse bune, iar FC Braşov începe să riposteze în ultimele minute.

Min. 67: ”U” Cluj continuă atacurile şi trece în mai multe rânduri pe lângă dublarea avantajului. Braşovul iese cu greu din propria jumătate.

Min. 56: GOOOL ”U” Cluj! Haită deschide scorul cu un şut din careu în plasa laterală, după o inexactitate în apărarea Braşovului

Min. 46: Începe parte a doua. 

Min. 45+1: Final de primă parte, 0-0. 

Min. 40: ”U” Cluj are probleme la ultima pasă. Ajunge bine în preajma careului advers, dar acolo se rupe majoritatea incursiunilor.

Min. 33: Eliminare pentru antrenorul braşovenilor, Şanta.

Min. 24: ”U” Cluj domină partida, dar FC Braşov se apără bine.

Min. 1: Începe meciul! 


Ardelenii merg bine în acest sezon, iar o eventuală victorie astăzi îi poate urca pe locul secund, peste FC Hermannstadt. Au 27 de puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna.

De partea cealaltă, braşovenii merg extrem de prost. În ultimele 5 etape au înfrângeri consecutive şi se află abia pe 16 în clasament.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele