Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO | „U” CLUJ ŞI POLI TIMIŞOARA S-AU ANIHILAT RECIPROC. CLUJENII AU AJUNS CAMPIONII REMIZELOR

Video Publicat pe 23 nov 2019
mail-share icon Email

Universitatea Cluj şi Poli Timişoara au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii 1. În direct pe Look Plus, cele două echipa s-au anihilat complet, iar remiza albă apare justă după felul în care s-au desfăşurat ostilităţile. Asta deşi gazdele au irosit câteva situaţii bune, iar timişorenii au lovit o dată bara, prin Zabun, în minutul 73.

După acest egal, al optulea din 18 partide jucate, „U” Cluj se află abia pe locul 11 cu 23 de puncte, în timp ce bănăţenii au acumulat 25 de puncte şi au urcat momentan pe poziţia a opta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele