Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni

VIDEO ǀ ”U” Cluj, victorie la scor în etapa a 10-a a Ligii a 2-a! Puştiul Hofman a făcut din nou show, iar ardelenii s-au impus cu 3-0 în faţa Ripensiei

Liga II Publicat pe 15 oct 2021
mail-share icon Email

Universitatea Cluj a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-0, formaţia Ripensia Timişoara, în etapa a 10-a a Ligii a 2-a.

  • Golurile au fost marcate de Hofman '43, '73, Haita '48.

Meciurile Dunărea Călăraşi – Metaloglobus Bucureşti, Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Unirea Constanţa, Dacia Unirea Brăila – FC Buzău, Unirea Slobozia – Politehnica Timişoara, CA Comunal Şelimbăr – Concordia Chiajna şi CSA Steaua – Astra Giurgiu se vor disputa sâmbătă, confruntarea FC Braşov – Petrolul este programată duminică, iar Unirea Dej – Hermannstadt va avea loc luni.

Ripensia - ”U” Cluj, 0-3 (Hofman 44, 73; Haită 48) 

Echipele de start: 

  • Ripensia: Mosoarcă – Sturzu, Ţieranu, Lalic, Val. Macriţchii, Andr. Macriţchii, Vidrăsan, Coulibaly (cpt.), Golda, Piftor, Mih. Ion.
    Rezerve: I. Rus – Fridrich, Ernest, Rz. Morariu, Mitrov, Stoi, D. Rogac, Rob. Stoica, Gladun.
    Antrenor – preparator fizic: Iulian Muntean.
  • ”U” Cluj: Gorcea – Gîţ, D. Ispas, Gugu (cpt.), Mitrea – Ribeiro, Tescan – Haită, Balgiu, Hofman – Boiciuc.
    Rezerve: Micle – Alarcon, Taub, Nic. Pîrvulescu, Dican, M. Ciobanu, Vomir, Acolatse, Blejdea.
    Antrenor: Erik Lincar.

Min. 90+3: Final de meci! ”U” Cluj se impune cu 3-0.

Min. 73: GOOOL ”U” Cluj! Hofman face dubla, în urma unui şut de la marginea careului care îi trece pe lângă mâini portarului Mosoarcă.

Min. 48: GOOOL ”U” Cluj! Haită marchează superb, după ce îşi întoarce pe toate părţile adversarii.

Min. 46: Începe partea a doua. 

Min. 45+1: Pauză la Timişoara. 

Min. 44: GOOOL ”U” Cluj! Puştiul Hofman dă iar lovitura! Marchează din careu şi ajunge la trei goluri consecutive în Liga 2. Runda trecută, cu Unirea Slobozia, a reuşit o dublă.

Min. 36: Ripensia ratează o lovitură de la 11 metri, prin Golda! Portarul Gorcea respinge în corner. Penalty-ul se dă în urma unui balon care îl loveşte în mână pe Ispas, deşi braţul e lipit de corp.

Min. 17: Favorită în această partidă, ”U” Cluj are posesia şi are incursiunile periculoase. Formaţia lui Lincar presează, gazdele preferă să se apere în propria jumătate.

Min. 1: Începe partida de la Timişoara! 


Două dintre echipele de tradiţie ale fotbalului românesc, două nume de legendă, se înfruntă vineri, în Banat, în etapa a 10-a din Liga 2.

Cele două echipe au obiective total diferite în acest sezon. Dacă timişorenii vor să supravieţuiască cu orice preţ în liga secundă, clujenii nu concep să mai rateze o promovare, după cele irosite în ultimii ani.

”U” Cluj pare să traverseze o perioadă mai bună, după un start ezitant. ”Studenţii” au câştigat ultimele trei meciuri din campionat, 2-0 cu Unirea Slobozia, 3-0 cu Dacia Unirea Brăila şi 1-0 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

În schimb, bănăţenii au adunat un singur punct din ultimele trei partide, după un 2-2 surprinzător cu Hermannstadt. În rest, echipa din Timişoara a pierdut cu Concordia Chiajna, 0-1, şi cu Petrolul, 0-2.

Înaintea meciului direct, la finele etapei a noua, ”U” Cluj ocupa poziţia a patra cu 21 de puncte, iar Ripensia se afla pe 12, cu 10 puncte. Meciul Ripensia – ”U” Cluj se joacă vineri, de la ora 17.30, şi poate fi urmărit în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele