Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

VIDEO | ”U” Cluj - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, 1-0. Clujenii obţin cele trei puncte şi se instalează pe locul patru în clasamentul Ligii a 2-a!

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20395482/1/ucj-pan.jpg

„U” Cluj s-a impus 1-0 în faţa celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, la capătul unei partide destul de disputate. Ambele formaţii s-au mişcat bine şi au făcut un meci solid.

Chiar dacă jocul a fost dominat de ardeleni, iar tot ei au avut singurele ocazii importante ale meciului, oltenii au avut o prestaţie satisfăcătoare. În ciuda formei slabe pe care o traversează.

Cele trei puncte au mers la Cluj, graţie unui gol marcat în minutul 68 de Alexandru Boiciuc. Astfel ocupă locul 4 în clasamentul Ligii a 2-a, cu 15 puncte adunate după 7 meciuri jucate.

Cei de la Târgu-Jiu au bifat o nouă înfrângere care îi ţine la coada clasamentului, pe locul 16. Au doar 3 puncte adunate în 7 meciuri. Nu au reuşit nicio victorie până acum.

 

”U” Cluj - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu 1-0

Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gorcea – Gîţ, Gugu (cpt.), Dican, Mitrea – Haită, Balgiu, Ribeiro, Tescan – Hofman, Boiciuc
  • Viitorul Pandurii: Eftimie – Buleică (cpt.), Băican, Core, Copaci – Ţegle, Felipe Acosta – Vulpe, Dodoi, Al. Dulca – Cip. Rus

Minutul 90: Final de meci! Scorul rămâne 1-0.

Minutul 68: Gooool! Clujenii deschid scorul şi intră în avantaj prin Alexandru Boiciuc.

 

Minutul 45: Pauză la Cluj, fără niciun gol marcat.

Minutul 41: Singurul eveniment notabil a venit pe finalul primei reprize. „U” Cluj a avut o ocazie foarte mare de a marca, dar portarul a fost la post şi a parat voleul.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

Ardelenii au un nou start de sezon sub aşteptări, fiind pe locul 5, iar runda trecută au pierdut surprinzător, pe terenul celor de la Miercurea-Ciuc, cu scorul de 3-1. Harghitenii nu aveau niciun punct până la ora de start a meciului, elevii lui Valentin Suciu profitând de o a doua repriză extrem de modestă făcută de clujeni, care au fost de nerecunoscut.

Cei de la Târgu-Jiu stau mult mai rău în clasament, fiind pe locul 16, cu trei puncte şi fără nicio victorie.

”Imaginea jocului s-a schimbat în a doua repriză, este inexplicabil pentru mine de ce am căzut şi nu am putut să ne ridicăm la nivelul adversarilor. Ştiam că FK Csikszereda este o echipă bună, anul trecut a fost acolo, în play-off, în primele şase cluburi, dar mă aşteptam la altceva.

FK Csikszereda are jucători buni şi, deşi a început prost campionatul, sunt sigur că poate face meciuri bune în Liga a 2-a. Suntem bărbaţi, trebuie să ne revenim, să fim uniţi şi să fim bine pregătiţi pentru următoarea rundă”,
a declarat Erik Lincar, după eşecul cu FK Csikszereda, citat de Szekely Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele