Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | U. Craiova a ieşit din cursa pentru Deian Sorescu. Suma cerută de Dinamo, peste ce pot să ofere oltenii

Dinamo Publicat pe 4 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20532273/1/sorescu-dinamo.jpg

UPDATE: Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, nu mai este dispus să oferteze Dinamo pentru Deian Sorescu. Sumele care au fost aduse în discuţie de conducerea ”câinilor” l-au speriat pe omul de afaceri, astfel că va fi căutat un alt fotbalist în zona respectivă.

Rotaru nu este pregătit să ofere banii pe care îi solicită Dinamo, se pare, în jurul a un milion de euro.

Încercăm sa ne acoperim pe două posturi. Maxim 2-3 jucători. Acum vedem ce reuşim. Craiova a fost interesat de Sorescu dar mult timp în urmă. Acum nu este obiectul interesului nostru. Sumele vehiculate sunt prea mari pentru noi.

Şi pentru faptul că noi stăm foarte bine acolo unde joacă el. Discutăm despre un fundaş central. Unul care să joace banda stânga, banda dreaptă… discutăm. Şi pentru un mijlocaş defensiv dacă găsim ceva!”, a declarat Mihai Rotaru conform Telekom Sport.


Ştirea iniţială

Universitatea Craiova nu mai are şanse practice la titlu în Casa Liga 1, dar cu toate acestea pune la cale mutări tari, de efect, iar noul nume ieşit în prim plan e unul surpinzător: Deian Sorescu. Din câte se pare, oltenii au şi pregătit suma de transfer către Dinamo.

Universitatea Craiova este dispusă să ofere 800.000 de euro pentru Sorescu, dar şi 10% dintr-un eventual viitor transfer, conform Fanatik. Dinamo ar solicita cu 400.000 de euro mai mult, 1.2 milioane de euro, lucru cu care patronul Mihai Rotaru nu prea e de acord. De ce? Pentru că salariul mijlocaşului poate fi unul consistent, de 14.000 de euro

FCSB a fost interesată şi ea de Deian Sorescu, iar dacă se gândeşte să intre din nou în cursă pentru jucătorul lui Dinamo îl poate transfera fără probleme, potrivit lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al ”câinilor”. Dinamo e dispusă să îl cedeze pe versatilul Sorescu, iar FCSB nu trebuie să pluseze deloc peste suma oferită lunile trecute, în jur de un milion de euro.

 În vară, ”câinii” au avut o propunere clară pentru el, de la Legia Varşovia, care putea aduce 1.4 milioane de euro (700.000 de euro în schimbul transferului + 700.000 de euro din bonusuri de performanţă).

U. Craiova, interesată şi de David Miculescu

Gigi Becali şi-a exprimat public interesul pentru David Miculescu, atacantul celor e la UTA, pentru care a şi înaintat o ofertă de 500.000 de euro.

Patronul FCSB-ului a avut o reacţie nervoasă în momentul în care a aflat că Mihai Rotaru, patronul celor de la CS U Craiova, intenţionează să i-l „fure” pe atacantul de 20 de ani. Iniţial a fost doar un zvon, însă acum, Sorin Cârţu a dezvăluit că oltenii îl urmăresc pe Miculescu. 

„Este un jucător interesant, un jucător bun pe ultimul an, în special în ultimul an, acum, a făcut multe progrese.

Pentru că noi îl ştim de mult şi a fost sub observaţia noastră şi înainte, dar avea o… nu a avut parcursul ăsta, cum l-a avut atât de bun în anul ăsta. 

Orice jucător tânăr român este interesant şi normal că te interesează, nu numai el, şi alţii care sunt interesanţi din ăştia români. Şi tineri, şi de perspectivă, valoroşi, buni, aşa că nu poţi să spui că nu te-ar interesa sau nu ţi-ar conveni, nu ţi-ar plăcea. Acum depinde mult, ţi-am spus şi ce înseamnă interesul antrenorului, filosofia lui”, a spus preşedintele CS U Craiova pentru Telekom Sport. 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele