Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

VIDEO | ”U” Craiova - CFR Cluj, 0-0. ”Feroviarii” ratează oportunitatea de a o ”detrona” pe FCSB, la finalul sezonului regulat

Superliga Publicat pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20107914/14/171760975-907920383335828-4845889687663362655-n.jpg

Formaţia CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Universitatea Craiova, în etapa a XXX-a, ultima a sezonului regular al Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Clujenii încheie sezonul regular pe locul doi în clasament, iar oltenii termină pe poziţia a treia.

În minutul 5, un gol al clujenilor a fost anulat pentru ofsaid.

Tot în prima repriză, gazdele au ratat trei ocazii importante, trimiţând mingea în bară. Şi CFR Cluj a avut o bară.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Koljic 59’), Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Camara (Căpăţînă 90’), Cicâldău (Fedele 89’), Baiaram (Cîmpanu 79’) – Tudorie (Vătăjelu 59’). Antrenor: Marino Ouzounidis.

CFR Cluj: Bălgrădean – Ciobotariu (Manea 72’), Burcă, Ben Youssef, Camora – L. Aurelio, Bordeianu, Sigurjonsson (Carnat 72’) – Gîdea (Chipciu 9’), Omrani (Rondon 84’), Păun (Hoban 84’). Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Bancu 29’, Cicâldău 35’, Papp 54’, Nistor 67’, Baiaram 79’, Koljic 88’ / Bordeianu 12’, Sigurjonsson 40’.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Radu Ghinguleac, Sebastian Gheorghe - Marian Barbu.

Observator: Eduard Dumitrescu.

Ultimele partidei ale sezonului regulat, Poli Iaşi – FC Hermannstadt şi FC Viitorul – Gaz Metan Mediaş, se vor disputa luni.

Clasament: 1. FCSB - 65 de puncte, 2. CFR Cluj - 64, 3. Universitatea Craiova - 58, 4. Sepsi Sfântu Gheorghe - 45, 5. Academica Clinceni - 44, 6. FC Botoşani - 42, 7. FC Argeş - 40, 8. Chindia Târgovişte - 39, 9. - Astra Giurgiu - 38, 10.  UTA - 37, 11. FC Voluntari - 32, 12. FC Viitorul - 31, 13. Gaz Metan Mediaş - 30, 14. Dinamo - 27, 15. FC Hermannstadt - 26, 16. Poli Iaşi - 22.

U Craiova - CFR Cluj 0-0

  • CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Şt. Vlădoiu, Papp, M. Constantin, N. Bancu - Mateiu, Nistor - Camara, Cicâldău, Baiaram - Tudorie
  • Rezerve: L. Popescu - Vătăjelu, Ov. Bic, Fedele, Căpăţînă, Cîmpanu, I. Mamut, Koljic. Antrenor: Marinos Ouzounidis
  • CFR Cluj: Bălgrădean - D. Ciobotariu, A. Burcă, Ben Youseff, Camora - L. Aurelio, M. Bordeianu, Sigurjonsson - Gîdea, Omrani, Păun
  • Rezerve: Arlauskis, Cr. Manea, Susic, Latovlevici, Hoban, Chipciu, Carnat, Rondon, Debeljuh. Antrenor: Edward Iordănescu

Min. 90 + 6: Craiova - CFR se termină 0-0! În urma acestui rezultat, FCSB termină sezonul regular pe primul loc.

Min. 90 + 2: Ocazie CFR! Camora centrează, iar Ben Youseff reia cu capul peste poarta lui Pigliacelli.

Min. 90: Partida se prelungeşte cu minimum 5 minute. 

Min. 90: Dublă schimbare la Craiova! Iese Cicâldău, în locui lui intră Fedele. Iese şi Camara, intră Căpăţână.

Min. 88: Elvir Koljic primeşte cartonaşul galben după un duel aerian cu Andrei Burcă.

 

Min. 84: Dublă schimbare la CFR: Hoban în locul lui Păun, Rondon în locul lui Omrani. 

Min. 82: Ocazie pentru Craiova! Vătăjelu trage din prima de la distanţă, dar Bălgrădean se întinde şi respinge în corner.

Min. 80: Schimbare la Craiova! Iese Baiaram, intră Cîmpanu. 

Min. 79: Haţegan îi acordă catonaşul galben lui Baiaram pentru simulare. 

Min. 72: Dublă schimbare la CFR Cluj! Iese Ciobotraiu, accidentat, înlocuit de Manea. Iese şi Sigurjonsson, schimbat de Carnat. 

Min. 68: Şansă pentru CFR! Sigurjonsson trage de la distanţă, dar destul de departe de poarta lui Pigliacelli.

Min. 67: Dan Nistor vede cartonaşul galbe.

Min. 65: Koljic este surprins în ofsaid.

Min. 62: Edi Iordănescu primeşte cartonaşul galben pentru proteste. Antrenorul clujenilor protestează pentru că Bancu nu a primit al doilea galben.

Min. 60: Camora cere penalty pentru un duel cu noul intrat Vătăjelu.

Min. 59: Dublă schimbare la Craiova! Iese Vlădoiu, înlocuit de Vătăjelu. Iese Tudorie, în locul său intră Koljic.

Min. 56: Ocazie CFR Cluj! Alex Chipciu îi pune mingea pe cap lui Andrei Burcă, care trimite la câţiva centimetri de poarta lui Pigliacelli.

Min. 54: Paul Papp vede cartonaşul galben pentru un fault la Bilel Omrani.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 4: Haţegan fluieră finalul primei reprize. La pauză scorul este 0-0.

Min. 45: Prima repriză se va prelungi cu cel puţin trei minute. 

Min. 40: Sigurjonsson vede cartonaşul galben.

Min. 35: Alex Cicâldău vede cartonaşul galben.

Min. 33: A treia bară pentru Craiova! Tudorie este aproape să profite de eroarea lui Ciobotariu, îl driblează pe Bălgrădean, dar trimite în bara, în exterior. din unghi.

Min. 29: Bancu vede galben pentru un fault la Omrani. 

Min. 23: Bară şi la CFR Cluj! Păun centrează în careu, Omrani trage în bară, iar Pigliacelli îl blochează in extremis pe Luis Aurelio. 

Min. 19: Ocazie CFR Cluj! Omrani trage de la aproximativ 25 de metri, balonul este deviat, iar Pigliacelli se redresează în ultima clipă şi evită golul.

Min. 18: A doua bară a Craiovei! Nistor trimite o torpilă, iar Bălgrădean are noroc din nou.

Min. 14: Omrani scapă de un cartonaş galben după o intrare dură la Papp.

Min. 11: Bordeianu (CFR) vede galben pentru un faul la Camara (U Craiova).

Min. 10: Bară Craiova! Baiaram reia spectaculos cu capul, iar mingea cade pe transversala porţii lui Bălgrădean.

Min. 9: Schimbare la CFR Cluj! Iese Gîdea, eligibil pentru regula U21. Intră în locul său Chipciu.

Min. 5: Gol anulat pentru CFR Cluj pe motiv de ofsaid! Păun trimite mingea în poartă, însă centralul îi anulează golul pentru o poziţie în afara jocului la Omrani.

Min. 1: A început meciul!


U Craiova - CFR Cluj se joacă duminică de la 21:30 şi e transmis de Look Sport +! Meciul face parte din ultima rundă a sezonului regulat din Casa Liga 1, a 30-a, iar oltenii sunt pe locul 3 (57 de puncte) în timp ce ardelenii pe 2 (63 de puncte).

Ardelenii au primit o veste excelentă înaintea partidei. Conducerea a vrut să îi liniştească pe jucători şi, poate, să le dea un plus de moral. Oamenii care decid soarta clubului le-au promis băieţilor lui Edi Iordănescu plata restanţelor până pe 1 mai. Se pare că un termen anterior primirii salariilor a fost 25 martie, dar acesta nu a fost respectat. A fost dat un altul, prima zi din luna următoare, la aproximativ două săptămâni după jocul cu Craiova.

Acum, conducerea ar fi dat această asigurare, pentru că mai are de primit bani din transferul lui Mihai Bordeianu la Al Qadisiyah. În plus, trebuie să vină o sumă importantă şi din drepturile de televizare.

Ciprian Deac şi Valentin Costache lipsesc! 

CFR Cluj are doi absenţi importanţi pentru meciul cu Craiova. Ciprian Deac şi Valentin Costache au încasat câte un cartonaş galben în meciul cu Dinamo, câştigat cu 1-0 în Gruia, motiv pentru care au intrat în stare de suspendare şi nu vor putea face parte din echipa de start a lui Edward Iordănescu pentru partida din Bănie. Iar cele două absenţe îl obligă pe tehnicianul campioanei să opereze mutări importante în primul 11.

Trei reveniri importante la Craiova 

U Craiova a primit veşti excelente cu puţin timp înaintea debutului play-off-ului din Casa Liga 1. Oltenii pot beneficia în a doua parte a campionatului de trei jucători, care în ultimul timp au lipsit echipei. Este vorba de trei accidentaţi, fundaşii Vladimir Screciu (21 de ani) şi Stephane Acka (30 de ani) şi atacantul Reagy Ofosu (29 de ani).

Marinos Ouzounidis îi poate implica în planurule sale începând cu prima rundă a play-off-ului, astfel că U Craivoa poate intra cu şanse şi mai mari în lupta la titlu, trofeu de care în Bănie se tot vorbeşte de ani de zile.

Echipele probabile:

  • U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Nistor – Camara, Cicâldău, Baiaram – Koljic
  • CFR: Arlauskis - Manea, Burcă, Vinicius, Camora - Itu, Bordeianu, Gîdea - Omrani, Debeljuh, Al. Păun
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele