Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

VIDEO | UEFA a scos la vânzare biletele pentru Supercupa Europei, Bayern Munchen - Sevilla. Cât costă tichetele meciului din Ungaria

Champions League Publicat pe 9 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19475567/2/bayern-sevilla.jpg

Bayern şi Sevilla beneficiază de 3.000 de bilete pentru suporterii lor, în duelul din Supercupa Europei. Fanii trebuie să respecte reguli stricte pentru a putea intra pe stadion. Meciul se joacă la Budapesta pe 24 septembrie, în direct pe Look Plus şi Look 4K.

Pe 24 septembrie, Bayern şi Sevilia se întâlnesc în Supercupa Europei. Duelul va avea loc pe Puşkaş Arena din Budapesta. UEFA vrea să readucă suporterii pe stadioane, iar acest meci va fi un test. 3.000 de bilete sunt disponibile pentru confruntarea dintre Bayern şi Sevilia. Preţurile încep de la 30 de euro şi ajung până la 120 de euro.

Fanii sunt nevoiţi să poarte mască pe toată durata partidei. Trebuie să îşi dezinfecteze mâinile şi să respecte locul alocat de UEFA. La intrarea în stadion suporterii vor fi supuşi unui control al temperaturii.

Fanii care vin din străinătate trebuie să prezinte un test negativ la coronavirus efectuat în termen de 3 zile înaintea intrării lor în Ungaria. 500 de angajaţi din sistemul medical vor lua parte la Bayern – Sevilla.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri