Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Uhrin dă vina pe ghinion pentru eşecul cu UTA. "Am jucat bine, am dat totul, dar n-am reuşit să înscriem. Trebuie să dăm dovadă de calm"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 21 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20129091/2/bs5a7579.jpg

Dinamo a pierdut meciul de pe teren propriu cu UTA Arad, scor 0-1, în etapa a doua din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. ‘Roş-albii’ rămân fără victorie în campionat din 31 ianuarie! Antrenorul Dusan Uhrin s-a declarat mulţumit de efortul jucătorilor şi consideră că doar ghinionul a făcut ca Dinamo să nu înscrie în poarta arădenilor.

David Miculescu (19 ani) a înscris pentru UTA în minutul 34, cu o lovitură de cap.

Deian Sorescu a obţinut un penalty, dar tot el l-a ratat, în minutul 36. Raportul şuturilor pe poartă a fost 8-4 pentru Dinamo.

S-au strâns 12 meciuri la rând în Liga 1 fără victorie pentru ‘roş-albi’, care ocupă locul 14, loc de baraj pentru menţinerea în prima ligă.

În ultimele cinci meciuri de campionat, Dinamo a marcat un singur gol.

"A fost un meci prost, pentru că am pierdut cu 1-0. Sunt trist, pentru că am jucat bine, am dat totul, dar n-am reuşit să înscriem, n-am avut noroc. Dar cred că am făcut maximum din punctul de vedere al efortului. Sper că în meciul următor vor arăta mai bine şi vom reuşi să marcăm, fără gol nu putem câştiga, asta e realitatea. Trebuie să vorbesc cu jucătorii, pentru că jucăm peste două zile şi trebuie să dăm dovadă de calm. E foarte important acum să ne concentrăm pe următorul meci.

Cred că putem îndrepta situaţia, trebuie să mergem mai departe. Vreau să ajut Dinamo şi voi da totul pentru acest lucru. Nu va fi un meci special pentru mine meciul următor cu Gaz Metan, nu e niciun sentiment special faţă de acel club, pentru că am antrenat acolo doar câteva luni.

Nu ştiu când va fi pregătit Eşanu pentru a juca un meci întreg. Vom vedea, nu e acum principala problemă pentru noi. Trebuie să mă concentrez asupra jucătorilor care pot să joace 90 de minute", a spus Dusan Uhrin, la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20129091/1/clasament-dinamo-uta.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele