Ultima oră
Irina Bara, eliminată dramatic în optimile Winners Open! Românca a capitulat după un meci de peste trei ore Irina Bara, eliminată dramatic în optimile Winners Open! Românca a capitulat după un meci de peste trei ore
JO, baschet | SUA - Franţa, în finala competiţiei masculine JO, baschet | SUA - Franţa, în finala competiţiei masculine
Unirea Constanţa – Hermannstadt, joi, de la ora 17.30, în direct pe Look Sport+. Sibiul caută 3 puncte pe litoral
Unirea Constanţa – Hermannstadt, joi, de la ora 17.30, în direct pe Look Sport+. Sibiul caută 3 puncte pe litoral
VIDEO | Răspunsul ferm al lui Marius Şumudică pentru criticii CFR-ului: ”Celelalte echipe marţea şi miercurea se uită la televizor” VIDEO | Răspunsul ferm al lui Marius Şumudică pentru criticii CFR-ului: ”Celelalte echipe marţea şi miercurea se uită la televizor”
VIDEO | Marius Şumudică a explicat de ce l-a iertat pe Alex Chipciu. ”M-a deranjat atitudinea lui şi nu am putut s-o accept la momentul respectiv” VIDEO | Marius Şumudică a explicat de ce l-a iertat pe Alex Chipciu. ”M-a deranjat atitudinea lui şi nu am putut s-o accept la momentul respectiv”
Număr mare de arestări, în legătură cu abuzurile rasiste la adresa jucătorilor, ce a ratat penalty-uri în finala EURO Număr mare de arestări, în legătură cu abuzurile rasiste la adresa jucătorilor, ce a ratat penalty-uri în finala EURO

VIDEO | Un bărbat dezbrăcat a pătruns pe teren la meciul Granada – Manchester United, din Liga Europa

Europa League Publicat pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20106497/1/zxc.png

Un bărbat dezbrăcat a pătruns pe teren, joi seară, în timpul meciului Granada – Manchester United, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Europa.

Incidentul a avut loc în minutul 6. Bărbatul, care era dezbrăcat complet, a pătruns pe gazon şi l-a traversat alergând. Intrusul a fost escortat în afara terenului de poliţişti. Jocul a fost întrerupt aproximativ un minut.

Meciul se dispută fără public.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele