VIDEO | UN ÎNGER PENTRU PARISUL MAGIC! ANGEL DI MARIA A REUȘIT „DUBLA” ÎN DERBY-UL CU REAL MADRID - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

VIDEO | UN ÎNGER PENTRU PARISUL MAGIC! ANGEL DI MARIA A REUȘIT „DUBLA” ÎN DERBY-UL CU REAL MADRID

Paris Saint Germain a făcut un meci de excepție cu Real Madrid, scor 3-0, în această seară, în cadrul grupei A din Champions League. Argentinianul Angel Di Maria a fost eroul francezilor. În direct pe LOOK PLUS, Di Maria a deschis scorul în minutul 14 și l-a majorat în minutul 33. Di Maria a irosit două situații enorme, într-un meci în care parizienii au ratat ocazii cât pentru trei-patru meciuri. Scorul final a fost stabilit de Meunier, care a fructificat în prelungiri un contraatac-școală purtat de francezi.

De cealaltă parte, Real a înscris de două ori, însă de fiecare dată golul a fost anulat pe bună dreptate. În prima repriza, Gale a trimis în plasă, după ce în prealabil a făcut henț, iar în repriza secundă a fost rândul lui Benzema să-l învingă pe Navas, dar reușita sa a fost anulată pentru un ofsaid.

Tot azi, în aceeași grupă, Club Brugge a terminat la egalitate cu Galatasaray (0-0). Etapa viitoare de Champions League, pe 1 octombrie, PSG se deplasează la Istanbul pentru meciul cu Galatasaray, iar Real Madrid îi va înftunta pe teren propriu pe belgienii de Club Brugge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine