Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

VIDEO | Un nou gest de neconceput făcut de Benoit Paire, chiar în faţa arbitrului, la un turneu ATP din Argentina

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20047451/1/pai.jpg

Benoit Paire şi-a ieşit din minţi în timpul partidei cu argentinianul Francisco Cerundolo, pierdută cu scorul de 6-4, 3-6, 1-6. Evenimentul s-a produs în cadrul turneului ATP de la Buenos Aires.

Mai întâi, în setul secund a cerut examinarea unei mingi, arbitrul a coborât să vadă urma de pe zgură, după care tenismenul francez a scuipat pe locul cu pricina. Paire nu s-a potolit şi a cedat pshic, în finalul partidei, la 5-1 pentru adversar a făcut non-combat şi a făcut două greşeli intenţionate la ultimul serviciu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele