Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Dinamo, călcată în picioare de U. Craiova! ”Câinii” au scăpat ”ieftin” cu cinci goluri încasate

Superliga Publicat pe 27 sep 2021
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa Dinamo, în ultimul meci al etapei a 10-a din Casa Liga 1. Golurile au fost marcate de Houri '18 (penalti), Ivan '52, Cîmpanu '58, Căpăţână '62 şi Markovici '90+1.

Din minutul 16, Dinamo a evoluat cu un jucător mai puţin, după ce Giafer a fost eliminat. El a primit al doilea cartonaş şi implicit cartonaşul roşu după un fault în careu asupra lui Ivan.

  • 1-0: Arbitrul Cătălin Popa a acordat penalti pentru pentru CS Universitatea Craiova, iar lovitura de departajare a fost transformată de Houri, în minutul 18.
  • 2-0: Andrei Ivan a marcat din centrarea lui Markovici
  • 3-0: Cîmpanu a majorat scorul din pasa lui Căpăţână
  • 4-0: La o lovitură liberă executată de Ivan, portarul dinamovist a respins în faţă, iar Căpăţână, aflat în apropiere, a trimis mingea în poartă.
  • 5-0: Markovici a stabilit scorul final în minutul 90+1.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Conte (Căpăţână '54), Găman, Screciu (M. Constantin '46), Vătăjelu - Nistor, Creţu (Cîmpanu '46), Houri - Gustavo (Ivanov '74), Ivan, Baiaram (Markovici '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Dinamo Bucureşti: Iliev - Giafer, Popa, Grigore, Filip (Creţu '83)- Sorescu, Itu (Radu '63), Dudea - Moldoveanu (Bani '73), Ivanovski (Neicuţescu '83), Matei. Antrenor: Sorin Colceag

Meciul în format live-text + video 


U. Craiova – Dinamo 5-0 (Houri 18 pen; Ivan 52; Câmpanu 58; Căpăţână 62; Markovic)

Echipele de start:

  • U. Craiova: Pigliacelli - Conte, Găman, Screciu, Vătăjelu - Nistor, Creţu, Houri - Gustavo, Ivan, Baiaram.
    Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Constantin, Bălaşa, Căpăţînă, Cîmpanu, Fedele, Ivanov, Markovic.
    Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
  • Dinamo: Iliev - Giafer, Popa, Grigore, Filip - Sorescu, Itu, Dudea - Moldoveanu, Ivanovski, Matei.
    Rezerve: Eşanu, Radu, Creţu, Amzar, Ţone, Borcea, Bani, Neicuţescu, Ţîră.
    Antrenor: Sorin Colceag.

Min. 90+3: Final de meci! 

Min. 90+2: GOOOL U. Craiova! Markovic înscrie pentru 5-0, după o gafă incredibilă în apărarea lui Dinamo.

Min. 80: U. Craiova face spectacol pe ”Ion Oblemenco”. Atacurile continuă, dar nu la fel de ”apăsate”.

Torje spunea după umilinţa cu FCSB că, pentru cât timp va fi la Dinamo, echipa nu va mai suferi alte eşecuri drastice. Iată că al doilea rezultat la scor vine tot într-o partidă cu o rivală.

E dezamăgitor, e umilitor, îmi pare rău că am revenit şi am început aşa, dar azi, 12 septembrie, va fi ultima dată când Dinamo va fi văzută aşa pe teren. Toată lumea va muri pe teren, din minutul 1 până în minutul 90! Dinamo nu va retrograda şi se va bate pentru play-off”, spunea Torje după 0-6 cu FCSB.

Min. 62: GOOOL U. Craiova! Oltenii înscriu pentru a patru oară, prin Căpăţână.  

Min. 58: GOOOL U. Craiova! Câmpanu înscrie pentru 3-0, după o fază superbă de atac.

Min. 52: GOOOL U. Craiova! Ivan înscrie şi el, cu un şut din prima, din careu.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Min. 45+3: Final de primă repriză.

Min. 41: Ivan şutează pe lângă din careu, fără să fie presat de vreun fundaş al lui Dinamo.

Min. 35: Antrenament cu public pe ”Ion Oblemenco”. Oltenii îşi încearcă şuturile din toate poziţiile. Nistor trage peste, de la 20 de metri.

Min. 31: Ivan, şansă uriaşă şi el. Din apropierea careului mic, poziţie centrală, ratează incredibil! Trimite pe lângă.

Min. 30: Baiaram e aproape de 2-0. Îl driblează pe Sorescu, intră în careu lateral stânga, trage pe jos la colţul lung, dar Iliev apără.

Min. 22: Gustavo ratează din nou, din câţiva metri! Trage pe lângă din şapte metri.

Min. 18: GOOOL U. Craiova! Houri execută şi marchează!

Min. 16: Penalty pentru U. Craiova! Giafer e eliminat după un fault în careu la Andrei Ivan!

Min. 11: U. Craiova ratează din toate poziţiile! Şutul lui Creţu din prima, din careu, se duce mult peste poartă.  

Min. 9: Incursiune bună în flancul stâng a lui Baiaram, intră în careu, pasează în faţa porţii, dar Iliev reţine.

Min. 2: Ratare uriaşă a lui Gustavo. Din doi metri trage peste poartă.

Min. 1: Începe partida de pe ”Ion Oblemenco”. 


Pentru Craiova, care a avut un start greoi de sezon, succesul în faţa lui Dinamo e echivalent cu ajungerea pe locul al şaptelea, la un punct de zona play-off-ului. După o perioadă în care Reghecampf a părut că reglează lucrurile, 1-1 cu Sepsi şi 0-1 cu CFR au reprezentat rezultate care i-au dat în spate pe olteni.

De partea cealaltă, Dinamo e văzută drept o candidată certă la retrogradare, iar Sorin Colceag are o misiune dificilă. Până la venirea lui Mircea Rednic, care se va produce în pauza competiţională pentru meciurile echipei naţionale, Dinamo e obligată să facă puncte. Câinii au doar şase, iar ultima oară au câştigat în Casa Liga 1 acum două luni, 3-1 cu lanterna roşie Academica Clinceni.

"Derby, meci important pentru noi, indiferent de situaţia celor de la Dinamo, pe noi ne interesaza numai victoria. Situaţia noastră în clasament nu e una bună, nu vrem să facem paşi greşiţi. Indiferent de momentul prin care trece echipa în clipa de faţă, Dinamo, rămâne Dinamo. Vreau mâine seară un meci unde echipa noastră să joace un fotbal frumos să domine din toate punctele de vedere.

Nu mi-aş dori ca Dinamo să iasă din harta fotbalului românesc sau să aibă probleme foarte grave. Istoria şi tradiţia acestui club merită ca oamenii să vină şi să ajute"

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele