Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Universitatea Craiova fantastică cu Mioveni, 5-2! Ivan a marcat 4 goluri, Markovic a trimis o ghiulea la ultima fază. Rusu a reuşit dubla pentru oaspeţi

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 30 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20446534/3/universitatea-craiova-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-30-10-2021.jpg

CS U Craiova a reuşit o victorie de senzaţie acasă, cu CS Mioveni, scor 4-2. Andrei Ivan a avut o evoluţie formidabilă şi a marcat 4 goluri, care l-au propulsat direct pe locul secund în clasamentul golgheterilor.

Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro.

Ivan a deschis scorul încă din minutul 17, a doua reuşită a venit 3 minute mai târziu. Replica argeşenilor a venit fulgerător, Rusu a marcat o dublă în doar 5 minute şi a egalat.

Gazdele au reuşit să intre în avantaj la pauză, după ce Ivan a marcat din nou dintr-un penalty controversat, în 45+1.

A doua repriză jocul s-a desfăşurat fără faze notabile, până în minutul 83. Ivan a scăpat singur cu portarul şi a reuşit „poker-ul”. În 93, Markovic a închis tabela cu un gol superb. 

Oltenii au ajuns la 5 victorii consecutive în Casa Liga 1 şi ocupă locul 2 în clasament. FCSB e la 4 puncte distanţă, pe 3, cu două meciuri mai puţin jucate.

Mioveniul se află pe locul 12. 

Universitatea Craiova – CS Mioveni 5-2 FINAL

Min. 90+3: GOL Craiova! Markovic a închis tabela cu o ghiulea, direct în vinclul drept al porţii.

Min. 83: GOL Craiova! Ivan scapă singur cu Ducan şi marchează al patrulea gol în această partidă. Astfel a ajuns pe locul 2 în clasamentul golgheterilor din Casa Liga 1.

Min. 77. Ocazie imensă Craiova! Ivan dă o pasă perfectă printre adversari. Gustavo preia şi trimite slab, direct în pieptul lui Ducan.

Min. 65: Ocazie Mioveni! Buziuc trimite bine din corner, iar după o deviere mingea ajunge la bara a doua pe Blănaru. Cu puţină şansă putea lovi decisiv mingea care îi şterge capul.

Pauză.

Min. 45: GOL Craiova! Garutti pune mâna pe Koljic, în interiorul careului, care cade destul de uşor şi se acordă PENALTY. Ivan înscrie şi reuşeşte hattrick-ul.

Min. 40: GOL Mioveni! Căpitanul Rusu face dubla după o acţiune individuală superbă! Ce revenire de senzaţie pentru argeşeni.

Min. 34: GOL Mioveni! Şerbănică trimite o centare foarte bună, primul fotbalist ratează şutul. Mingea ajunge la Rusu, care trimite direct în poartă.

Min. 20: GOL Craiova! Penalty pentru CS U Craiova! Cîmpanu este faultat de Şerbănică. Andrei Ivan înscrie din lovitura de la 11 metri.

Min. 17: GOL Craiova! Nistor a trimis o pasă perfectă printre fundaşii adverşi, care îl găseşte pe Ivan chiar în faţa portarului. Îl driblează scurt şi trimite mingea în plasă. Ivan pare să fi fost în ofsaid.

Min. 13: Ocazie Craiova! Nistor îl lansează bine pe Ivan, care ajunge intră în careu şi trimite un şut tare la colţul scurt.

Minutul 1: A început partida!

Echipe de start:

CS U Craiova: Pigliacelli - Căpăţînă, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Creţu, Houri -  Cîmpanu, Koljic, Andrei Ivan

Rezerve: Lazar, Vâtăjelu, Constantin, Bălaşa, Ivanov, Fedele, Vagenin, Baiaram, Markovic

Mioveni: Ducan – Balaur, Iacob, Garutti – Oancea, Sanoh, Panait, Cierpka, Şerbănică, Blănaru, Rusu

Rezerve: Popescu, Burnea, Rădescu, Vereş, Toma, Massaro, Cristea, Coşereanu, Buziuc

----------
 
Dacă CSU Craiova pare de neoprit, CS Mioveni are un tur ciudat. Nou-promovata a reuşit meciuri bune cu CFR Cluj şi parţial chiar şi cu FCSB, dar de fiecare dată au pierdut într-un context nu tocmai clar, acuzând de fiecare dată arbitrajele. 
 
Înainte meciului de azi, CSU Craiova şi CS Mioveni s-au mai întâlnit doar de două ori, conform statisticii oficiale. Cele două echipe s-au înfruntat în Liga 2, în ediţia 2013-2014, când oltenii au reuşit să promoveze. De fiecare dată s-au impus craiovenii, 2-0 pe teren propriu, respectiv 1-0.
 
După încheierea celei de-a 13-a etape şi înaintea rundei cu numărul 14, CSU Craiova are 25 de puncte şi este pe poziţia secundă, la 7 puncte în spatele liderului CFR Cluj, dar cu un punct peste FCSB. CS Mioveni are doar 12 puncte şi se află pe locul 12.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele