Ultima oră
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei

VIDEO | Universitatea Craiova - Rapid 1-1. Rezultat perfect pentru liderul FCSB

Superliga Publicat pe 4 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21511650/2/universitatea-craiova-rapid-bucuresti-superliga-superbet-4-03-2024.jpg

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în ultimul meci din etapa a 29-a a Superligii.

Gazdele au marcat primele la Craiova, în minutul 30, atunci când Bancu a centrat de pe partea stângă, iar Alexandru Mitriţă a fost omul potrivit la locul potrivit catapultând balonul în plasă. În startul reprizei secunde tot Mitriţă a ratat o şansă uriaşă, în minutul 47, trimiţând puţin pe lângă poartă la o greşeală a defensivei giuleştene. După numai două minute Hromada a egalat, înscriind primul său gol pentru Rapid, din faţa porţii, la pasa lui Ermal Krasniqi.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1 şi înaintea ultimei etape din sezonul regular Rapid e pe locul secund, cu 52 de puncte, la 12 puncte distanţă de liderul FCSB. Universitatea Craiova ocupă locul al patrulea, cu 46 de puncte.

VIDEO | Universitatea Craiova - Rapid 1-1 (Mitriţă 30 / Hromada 49), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Screciu, Maldonado, Bancu (cpt.) - Al. Creţu, Mateiu, Houri - Baiaram, Markovic, Mitriţă
  • Rapid: Aioani - Braun, I. Cristea, Iacob (cpt.), Bădescu - Hromada, Hasani, Oaidă - Krasniqi, Rrahmani, Petrila

Minutul 90+6: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 85: Rrahmani reia din careu în braţele portarului. Giuleştenii cer penalty la o intrare a lui Maldonado asupra kosovarului.

Minutul 64: Papeau rezistă atacului lui Maldonado şi trimite peste portarul Popescu, dar Screciu scoate de pe linia porţii.

Minutul 49: GOL Rapid! Krasniqi trimite o pasă genială din flanc pe jos, la firul ierbii. Hromada apare de lângă trei adversari şi reia.

Minutul 47: Mitriţă pătrunde în careu şi reia puţin pe lângă poartă din unghi.

Minutul 45+2: Pauză! Universitatea Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 30: GOL Universitatea Craiova! Alexandru Mitriţă trimite mingea în poartă după centrarea perfectă a lui Nicuşor Bancu.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------

U. Craiova vine după victoria obţinută la limită, etapa trecută, scor 3-2, în faţa Petrolului şi se află pe locul 4 în Superliga. Oltenii speră să reducă din diferenţa faţă de primele 3 locuri înaintea începerii play-off-ului.

De cealaltă parte, Rapid se află pe poziţia a 2-a în Superliga, la 13 puncte de liderul FCSB şi au 6 victorii şi o singură înfrângere în acest an. Giuleştenii vin după succesul din runda trecută, 4-1 în faţa lui UTA.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria Rapidului cu 2-0.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele