Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi 1-1. Ambele reuşite au venit din poziţii suspecte de ofside

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20392773/4/cra-sep-de-pus.jpg


În ultimul meci al etapei din Casa Liga 1, Universitatea Craiova a terminat la egalitate pe teren propriu, contra celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe. Fofana a deschis scorul pentru covăsnenii, iar Gustavo a restabilit egalitatea. Ambele reuşit au provenit din poziţii suspecte de ofside.
 
Laurenţiu Reghecampf putea bifa al treilea succes consecutiv de când i-a preluat pe olteni, dar Gustavo a ratat un penalty în minutul 80. Brazilianul a executat modest, iar Niczuly a reuşit să respingă.
 
Înaintea meciului i s-a adus un omagiu lui Ilie Balaci, care a decedat la 21 octombrie 2018. Fiica acestuia, Lorena, a dat lovitura de începere a meciului, iar jucătorii Craiovei au intrat cu un banner dedicat memoriei "Marelui Blond".

Universitatea Craiova - Sepsi 1-1 (Gustavo 32 / Fofana 17). Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Găman, M. Constantin, Bancu - Gustavo, Screciu, Nistor, Houri - Ivan, Koljic
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu - Păun, Fofana, Aganovic - Luckassen, Bojic, Chunchucov

Minutul 78: Ninaj îl busculează pe Ivan, iar arbitrul dictează penalty la recomandarea tuşierului, faza fiind la limita suprafeţei de pedeapsă. Gustavo execută, dar balonul nu este suficient de bine plasat, iar Noczuly salvează.

Minutul 68: Sepsi are şansa de a marca. Luckassen pătrunde în careu şi trage cu şiretul, dar Pigliacelli reuşeşte să prindă.

Minutul 50: Andrei Ivan trage din interiorul careului, dar nu nimereşte cadrul porţii.

Minutul 32: GOL Craiova! Oltenii pun presiune şi restabilesc egalitatea. Gustavo se demarcă de lângă Ninaj şi înscrie cu o lovitură de cap. Balonul a lovit pământul înainte de a intra în poartă. Jucătorii celor de la Sepsi au cerut offside la brazilian.

Minutul 17: GOL Sepsi! Mitrea execută în forţă o lovitură liberă de la 20 de metri. Balonul este cadrat pe centrul porţii iar Pigliacelli respinge în faţă, Fofana pleacă de la limita offside-ului şi înscrie cu o lovitură de cap.

Minutul 13: Koljic reia periculos cu capul, dar Niczuly reuşeşte să salveze situaţia.

Minutul 1: A început partida din Bănie! Lovitura de start a fost dată de Lorena Balaci, fiica legendarului fotbalist Ilie Balaci.

--------------------------------------

Cu două victorii consecutive, oltenii au lăsat în spate startul greoi din acest sezon, iar punctele obţinute în ultimele etape l-au adus pe Laurenţiu Reghecampf în zona play-off-ului. Craiova are 12 puncte, la fel ca Farul şi FCSB, iar a treia victorie consecutivă i-ar duce pe olteni la şase puncte în spatele liderului CFR Cluj.
 
Înaintea meciului, Reghecampf a primit două veşti bune de la staff-ul medical, Antoine Conte şi Andrei Ivan fiind pregătiţi să-şi ajute colegii.
 
Dacă Craiova s-a pus rapid pe picioare, Sepsi continuă să fie marea dezamăgire a startului de sezon. Covăsnenii au prins doar şase puncte în primele şase meciuri, au golaveraj negativ (6-8) şi sunt departe de forma arătată anul trecut, când au prins cupele europene. Detaliul pozitiv? Sepsi vine după două rezultate încurajatoare, 1-1 pe terenul celor de la FCSB şi 1-1 pe teren propriu în faţa lui FC Botoşani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele