Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 2-3. Gazdele nu reuşesc prima victorie de la promovare. Onea, gol de senzaţie pe final

Superliga Publicat pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

 

UTA Arad încă nu obţine prima victorie în Casa Liga 1. Formaţia lui Laszlo Balint a cedat cu 3-2, în faţa celor de la Poli Iaşi, în ciuda faptului că au condus cu 1-0 şi 2-1.

Scorul a fost deschis de căpitanul Ciprian Rus, iar la scurt timp, veteranul Andrei Cristea a egalat, cu un şut din întoarcere. Veteranul de 36 de ani a fost cel mai bun jucător al moldovenilor. Actul secund a adus o sumedenie de goluri, Ursu a readus UTA în avantaj, dar Platini a făcut rapid 2-2. Golul victoriei a fost opera lui Onea, cu o super reuşită, din exteriorul careului.

-------------------------------------

UTA Arad - Poli Iaşi 2-3 (Rus 27, Ursu 61 / Cristea 34, Platini 76, Onea 84)

  • Echipele de start: 
  • UTA Arad: H.Moldovanu - Roumpoulakou, Benga, Erico, Tomozei - Albu, Buhăcianu, N.Roşu, Tescan - Hora, Rus.
  •  
  • Poli Iaşi: Axinte - Onea, Mihalache, Baxevanos, Busu - Breeveld, Passaglia, Almada Soares - Vanzo, Calcan, Cristea.

 

Minutul 90+4: Fluier final pe ”Francisc Neuman”. Poli Iaşi câştigă cu 3-2.

Minutul 90+2: Acka îi ia locul lui Platini.

Minutul 88: Şansă bună pentru Popadiuc, fotbalistul celor de la Poli are

Minutul 88. Schimbare la UTA. Rusu îi ia locul lui Buhăcianu.

Minutul 87: Francisc Cristea este avertizat cu ”galben!.

Minutul 84: GOL Poli Iaşi! Onea trage din limita careului cu exteriorul, iar mingea se scurge cu eleganţă în poartă. Este primul gol pentru fotbalistul de 22 de ani al celor de la Poli Iaşi.

Minutul 76: GOL Poli Iaşi! Onea face o cursă din centrul terenului şi îi pasează lui Vanzo, care îl găseşte în cetrul careului pe Platini, care trage, şutul este uşor deviat de Albu şi intră în poartă.

Minutul 75: Încă o înlocuire la Poli Iaşi. Breveeld îi cedează locul lui Francisc Cristea.

Minutul 73: Benga primeşte o pasă bună în interiorul careului, dar Mihalache îl blochează chiar înainte de şut.

Minutul 71: Dublă schimbare la arădeni. Pleaşcă şi Ioniţă intră în locul lui Tomozei şi Rus.

Minutul 67: Platini dă o pasă excelentă în adâncime, care ajunge la noul intrat Popadiuc, portarul Moldovanu iese bine şi blochează.

Minutul 66: Cel mai bun om de la Iaşi din această seară, Andrei Cristea este înlocuit cu Doru Popadiuc.

Minutul 61: La faza imediat următoare. Noul intrat, Octavian Ursu trimite un şut de senzaţie, în vinclul porţii lui Axinte, cu exteriorul piciorului drept, de la aproximativ 30 de metri.

Minutul 61: Andrei Cristea primeşte o pasă excelentă. Veterenul celor de la Poli Iaşi se desprinde din marcajul advers şi înscrie. Reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 58: Ciprian Rus, vede cartonaşul galben, după un fault cu braţul la Buşu.

Minutul 57: Mihalache bate o lovitură liberă de la 30 de metri. Mingea se duce mult peste poartă.

Minutul 54: Schimbare la UTA. Ursu îi ia locul lui Tescan.

Minutul 46: Laszlo Balit face prima schimbare. Îl trimite pe Morar în locul lui Hora.

Minutul 45+1: Pauză!

Minutul 45: Roumpoulakou vede şi el cartonaşul galben, după un fault inutil, la mijlocul terenului.

Minutul 41: Breeveld primeşte cartonaşul galben, după o intrare dură, cu talpa în faţă.

Minutul 34: GOL IAŞI! Andrei Cristea, veteranul celor de la Poli Iaşi egalează, cu un şut din unghi, din întoarcere, după o pază filtrantă primită de la Breeveld. Portarul Moldovanu a fost prins pe picior greşit.

Minutul 27: GOL UTA! Tomozei trimite o centrare de pe partea dreaptă, Baxevanos respinge până la Ciprian Rus, care marchează primul gol din acest sezon. Mingea a fost uşor deviată în poartă.

Minutul 23: Calcan dă o pasă excelentă pentru Breeveld, care preia din prima, Roumpoulakou îl blochează şi trimite în corner.

Minutul 12: Tescan trimite o centrare foarte bună de pe partea dreaptă, care ajunge la Albu. Mijlocaşul arădean este blocat în ultimul moment, iar mingea ajunge în posesia lui Poli.

Minutul 3: Prima acţiune importantă a partidei. Passaglia îl serveşte pe Cristea, care este blocat în careu de fundaşi adverşi, chiar înainte de şut.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------------

UTA Arad întâlneşte, duminică, de la ora 18:45, pe teren propriu, Poli Iaşi, în etapa a patra din Casa Liga 1. Meciul se vede în direct pe Look Sport.

UTA Arad - Poli Iaşi, LIVE pe Look Sport, de la ora 18:45

UTA Arad caută prima victorie în noul sezon. După revenirea în Liga 1, arădenii nu au câştigat niciun meci, dar, ce-i drept, nici nu au pierdut vreunul. Echipa antrenată de Laszlo Balint a remizat rând pe rând cu FC Viitorul, scor 1-1, în deplasare, cu FC Voluntari, scor 0-0, pe propriul teren, şi cu FC Argeş, scor 1-1, în deplasare.

Poli Iaşi a reuşit să obţină o victorie în prima etapă, scor 1-0, contra Chindiei Târgovişte, dar a suferit, apoi, două eşecuri categorice: 0-4 cu Botoşani şi 1-4 cu Gaz Metan.

Echipele de start: 

UTA Arad: H.Moldovanu - Roumpoulakou, Benga, Erico, Tomozei - Albu, Buhăcianu, N.Roşu, Tescan - Hora, Rus.
Rezerve: Balaure, Ilie, Melinte, Pleaşcă, Ursu, Morar, Ioniţă, Rusu, Klapan:
Antrenor: Laszlo Balint.

Poli Iaşi: Axinte - Onea, Mihalache, Baxevanos, Busu - Breeveld, Passaglia, Almada Soares - Vanzo, Calcan, Cristea.
Rezerve: Brînză, De Iriondo, Cabral, I.Cristea, Popadiuc, Atska, B.Balint, D.Ciobanu
Antrenor: Mircea Rednic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele