Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

VIDEO | UTA Arad - Universitatea Craiova 1-0. Liviu Antal îi provoacă primul eşec lui Laurenţiu Reghecampf pe banca oltenilor

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20361424/1/mm.jpg


UTA Arad s-a impus pe teren propriu, în faţa Universităţii Craiova, cu scorul de 1-0. Unica reuşită a venit în minutul 71, fiind semnată de Liviu Antal, care a marcat cu o lovitură perfectă de cap, ce s-a dus sub bară.
 
Elevii lui Laszlo Balint au făcut un joc tactic perfect şi au reuşit să îşi creeze ocazii importante în ambele reprize, în timp ce oltenii au încercat să replice, dar nu s-au lipit de gol. În urma acestui rezultat, Laurenţiu Reghecampf înregistrează primul eşec de la revenirea în prima ligă a României.
 
 
-------------------------------------

UTA Arad - Universitatea Craiova 1-0 (Antal 71)

Echipele de start:

  • UTA ARAD: Fl. Iacob - Tomozei, Erico, Medimorec, Baravykas - Roger, Batha, Passaglia, Ubbink - I. Hora, Miculescu
  • REZERVE: Balauru, Shliakov, Vukcevic, Bustea, Vorobjovas, L. Antal, Isac, Dangubic, Benga
  •  
  • CSU CRAIOVA: Pigliacelli - Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu - Nistor, Mateiu, Fedele - Gustavo, Markovic, Vînă
  • REZERVE: Lazar, Mitran, Vătăjelu, Bălaşa, Căpăţînă, N. Constantin, Baiaram, Mărieş, M. Constantin

Minutul 90+9: Final de meci! UTA se impune cu 1-0.

Minutul 79: UTA rămâne periculoasă. Isac îi dă bătăi de cap lui Pigliacelli cu un şut din afara careului.

Minutul 77: Batha încearcă un şut prin surprindere de la distanţă. Balonul se duce pe centrul porţi, iar Pigliacelli prinde fără emoţii.

Minutul 74: Markovic îi aşează excelent un balon lui Fedele, dar nici de această dată mijlocaşul oltenilor nu se lipeşte de gol.

Minutul 71: GOL UTA! La prima atingere de balon, Vukcevic centrează excelent din banda dreaptă. Liviu Antal se înalţă şi trimite perfect cu capul, balonul s-a dus sub bară, Pigliacelii fiind neputincios.

Minutul 56: Craiova replică prin Fedele, dar şutul acestuia de la distanţă nu pune mari probleme.

Minutul 51: Şansă mare UTA! Pigliacelii scapă un balon în faţa lui Miculescu, care nu a avut unghi de finalizare şi a trimis către Ubbink, care a tras din exteriorul careului pe lângă.

Minutul 36: Batha încearcă un şut prin surprindere de la 30 de metri, mingea însă nu prinde cadrul porţii.

Minutul 33: Markovic este din nou aproape de gol, dar trimite pe lângă.

Minutul 25: UTA are şi ea o şansă mare. Hora porneşte un contraatac şi pasează la Roger, care rămâne singur cu portarul, dar este altruist şi pasează la Baravykas. Lituanianul este blocat de Vînă, balonul este respins şi se loveşte de Fedele, care a fost la un pas de autogol. Pigliacelli reuşeşte cu ceva noroc să salveze.

Minutul 15: Markovic este lansat excelent în adâncime, trece prin defensiva adversă şi rămâne singur cu Iacob. Tânărul atacant a încercat o ”scăriţă”, dar portarul arădenilor respinge.

Mingea ajunge la acelaşi Markovic, care încearcă de această dată un lob, însă Iacob se întinde şi scoate senzaţional de sub bară.

Minutul 1: A început partida de la Arad!

----------------------------

Zi plină pentru fotbalul din Bănie. Dacă FC U Craiova întâlneşte Chindia Târgovişte, de la ora 18:30, pe teren propriu, echipa patronată de Mihai Rotaru şi antrenată de Laurenţiu Reghecampf are o deplasare complicată, la Arad, pe un stadion pe care FCSB a cedat două puncte, scor 1-1.
 
Venită după 3-0 cu FC Voluntari, la finalul unui meci dominat de la un capăt la altul, Universitatea Craiova caută să continue momentul bun, iar semnul de întrebare e legat de forma fizică a lui Elvir Koljic, care s-a accidentat în meciul de etapa trecută şi e incert pentru partida cu UTA. La conferinţa de presă de dinaintea meciului, Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că speră că bosniacul va trece peste entorsa de gradul întâi pe care a suferit-o, dar, cel mai probabil, fostul fundaş dreapta îi va oferi şansa de a juca din primul minut lui Jovan Markovic (20 de ani), marcator în meciurile cu FCSB şi FC Voluntari.
 
Înaintea duelului de la Arad, UTA are cinci puncte, iar oltenii au strâns cu unul mai mult.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele