Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

VIDEO ǀ UTA - CFR Cluj 0-1. Reuşită superbă a lui Chipciu! Echipa lui Petrescu s-a apărat în repriza a doua. Arădenii le-au strigat campionilor "Ruşine"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 26 sep 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj a câştigat meciul din deplasare cu UTA Arad, scor 1-0, în etapa a zecea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. Alexandru Chipciu a înscris un gol superb, apoi echipa lui Dan Petrescu s-a apărat în repriza a doua. CFR Cluj a încheiat meciul cu şase fundaşi pe teren şi a tras de timp în prelungiri.

CFR Cluj n-a trimis niciun şut pe poartă în repriza a doua, în timp ce UTA a ratat mai multe ocazii clare de gol.

În minutul 90+3, Mercioiu a trimis mingea în bară, cu o lovitură de cap, apoi Antal a şutat peste poartă din 8 metri.

Victorie chinuită pentru CFR Cluj, iar fanii gazdelor le-au strigat campionilor "Ruşine, ruşine", pentru tragerile de timp din prelungirile partidei.

UTA - CFR Cluj 0-1 (Chipciu 27'), pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro

  • UTA: Iacob (cpt) - Vukcevic (Mercioiu 90'), Erico, Benga, Baravykas - Passaglia (Antal 63'), Batha - Ubbink, Miculescu (Isac 46'), Roger - Hora.
  • CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Burcă, Bouhenna, Camora (cpt) - Culio (Cestor 86'), Bordeianu, Păun (Fl. Ştefan 77') - Petrila (Gîdea 86'), Costache (Boateng 65'), Chipciu.

Rezerve neutilizate:

UTA: Balauru - Shlyakov, Medimorec, Bustea, Vorobjovas, Mihai. Antrenor: Laszlo Balint.

CFR Cluj: Hindrich - Graovac, Ciobotariu, Fica, Gondiu. Antrenor: Dan Petrescu.


//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20406764/18/clasament-cfr-cluj.jpg

Min. 90+4: Final de meci! Victorie chinuită pentru CFR Cluj! Fanii gazdelor le strigă campionilor "Ruşine, ruşine", pentru tragerile de timp din prelungirile partidei.

Min. 90+3: Dublă ocazie pentru UTA! Mercioiu a trimis mingea în bară, cu o lovitură de cap, apoi Antal a şutat peste poartă din 8 metri.

Min. 90+2: Cartonaş galben pentru Cestor (CFR Cluj)!

Min. 84: Ocazie mare pentru UTA! Antal a preluat mingea pe piept în careu şi a şutat cu dreptul, dar mingea a fost blocată de către Burcă.

Min. 65: Schimbare la CFR Cluj! A ieşit Costache, a intrat Boateng.

Min. 64: Ioan Hora primeşte cartonaşul galben, pentru o simulare. Atacantul de la UTA a cerut un penalty.

Min. 63: Schimbare la UTA! A ieşit Passaglia, a intrat Liviu Antal.

Min. 62: Ocazie imensă pentru UTA! Ubbink a şutat din careu, pe centrul porţii, iar Bălgrădean a respins mingea, apoi Hora a şutat peste poartă din poziţie ideală.

Min. 61: Cartonaş galben pentru Culio, pentru o intrare extrem de dură, pe tibia adversarului.

Min. 55: Ocazie mare pentru UTA! În urma unui corner, mingea a ajuns la Isac, care a şutat din voleu de la marginea careului, puţin pe lângă poartă.

Min. 52: Bordeianu s-a accidentat, după un contact cu Batha. Mijlocaşul CFR-ului sângerează şi are nevoie de îngrijiri medicale.

Min. 50: Ocazie pentru UTA! Isac a şutat de la marginea careului, dar Bălgrădean a respins mingea.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la UTA: a ieşit Miculescu, a intrat Isac.

Min. 45+2: S-a încheiat prima repriză! CFR Cluj are un avantaj minim la Arad.

Min. 40: Ocazie mare pentru UTA! Miculescu a deviat mingea cu capul, în careu, pentru Hora, a cărui lovitură de cap s-a dus peste poartă. Bălgrădean ieşise eronat la această fază.

Min. 30: Ocazie pentru UTA! Baravikas a centrat periculos din stânga, iar Bălgrădean a fost surprins de traiectoria mingii.

Min. 29: CFR Cluj a cerut penalty, după un duel între Benga şi Costache. Jucătorul oaspeţilor a reclamat că a primit o lovitură în faţă.

Min. 27: GOL pentru CFR Cluj! 0-1! Alex Chipciu a avut o execuţie acrobatică din careu.

Min. 24: Vukcevic a scăpat în mod inexplicabil de sancţiune după un fault dur asupra lui Petrila. Mijlocaşul CFR-ului primeşte îngrijiri medicale. Horia Mladinovici nu i-a acordat cartonaşul galben muntenegreanului.

Min. 22: Ocazie pentru UTA! Baravikas a prins o ‘torpilă’ de la peste 25 de metri, dar mingea s-a dus puţin peste poartă.

Min. 11: Ocazie mare pentru UTA! Hora a scăpat singur cu portarul, dar Burcă a intervenit excelent şi s-a impus în duelul fizic, recuperând mingea.

UPDATE 21:00 A început meciul de la Arad!

UPDATE 20:30 Iată ce au declarat cei doi antrenori chiar înaintea partidei de la Arad.

Au adus întăriri pe ultima sută de metri

CFR Cluj a anunţat transferul atacantului malian Hadi Sacko (27 de ani), care era liber de contract după despărţirea de echipă turcă Denizlispor. Sacko are 70 de meciuri în SuperLiga Turciei, 52 de apariţii în Championship şi 11 meciuri în Ligue 1.

După eşecul din Cupă cu Universitatea Craiova, scor 0-1, Dan Petrescu a declarat că are mari probleme în privinţa atacanţilor, pe fondul accidentărilor.

“Fotbalistul de 27 de ani a început fotbalul la FC Girondins de Bordeaux, echipă pentru care a bifat 23 de meciuri. În cariera sa, Sacko a mai evoluat la Leeds United, UD Las Palmas, Sporting, Le Havre sau FC Sochaux, iar în ultimele două sezoane a jucat în Turcia la Denizlispor, formaţie pentru care a bifat 60 de partide şi a înscris 7 goluri.

Îi urăm bun venit şi multă baftă în tricoul vişiniu! Bienvenue, Hadi!”, este anunţul clubului CFR Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele