Ultima oră
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

VIDEO | UTA - CFR Cluj 0-1. Vinicius, salvatorul de serviciu! Edi Iordănescu, eliminat pentru proteste

CFR Cluj Publicat pe 6 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20040792/13/bhp-1164.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul din deplasare cu UTA Arad, scor 1-0, în etapa cu numărul 26 din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Campioana României a ratat mai multe ocazii imense în repriza a doua, dar a reuşit să înscrie în urma unui corner. Antrenorul CFR-ului, Edi Iordănescu, a fost trimis în tribune pentru proteste.

Raportul şuturilor pe poartă a fost 5-0. Fundaşul Vinicius a înscris în minutul 69, în urma unui corner executat perfect de către Ciprian Deac.

Itu, Păun şi Debeljuh au ratat ocazii mari pentru CFR Cluj în actul secund. În prima repriză, clujenii ar fi trebuit să primească un penalty, pentru un fault al lui Shlyakov asupra lui Manea.

În urma acestui succes, CFR Cluj a urcat provizoriu pe primul loc în Liga 1, cel puţin până la meciul FCSB - Gaz Metan Mediaş, de duminică. Echipa antrenată de către Edi Iordănescu are trei victorii consecutive.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20040792/16/clasament-cfr.jpg


UTA - CFR Cluj 0-1 (Vinicius 69'), pe Look Sport+

  • UTA: Balauru – Shlyakov, Ilie, Erico, Peteleu – Buhăcianu (Rusu 72'), Vorobjovas (Albu 79'), Isac, Antal – Roger – Petre (Hora 46').
  • CFR: Bălgrădean – Camora, Ben Yousseff, Vinicius, Manea – Gîdea (Păun 9') (Latovlevici 89'), Bordeianu, Deac – Costache (Hoban 78'), Debeljuh (Rondon 78'), Chipciu (Itu 78').

Min. 90+4: S-a încheiat meciul!

Min. 89: Schimbare la CFR Cluj! Iese Păun, intră Latovlevici.

Min. 87: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Itu a şutat peste poartă, din 10 metri, poziţie centrală! A fost o şansă ideală de a înscrie pentru tânărul jucător al CFR-ului.

Min. 79: Înlocuire la UTA: a ieşit Vorobjovas, a intrat Albu.

Min. 78: Triplă schimbare la CFR Cluj! Au ieşit Costache, Debeljuh şi Chipciu, au intrat Hoban, Rondon şi Itu.

Min. 76: Ocazii la ambele porţii, într-un interval de un minut! Debeljuh a şutat în blocaj şi a cerut penalty pentru un henţ. Pe contraatac, Isac a pasat greşit în faţa porţii.

Min. 72: Schimbare la UTA: iese Buhăcianu, intră Rusu.

Min. 71: Ocazie imensă pentru CFR Cluj! Debeljuh a şutat slab, din câţiva metri, iar portarul Balauru a reţinut mingea.

Min. 69: GOL pentru CFR Cluj! 0-1! A înscris Vinicius, cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat perfect de către Ciprian Deac.

Min. 68: Ocazie pentru CFR Cluj! Bordeianu a şutat surprinzător din afara careului, dar Balauru a respins mingea din zona vinclului porţii.

Min. 67: Cartonaş galben pentru Buhăcianu (UTA), pentru o simulare!

Min. 66: Edi Iordănescu a fost eliminat şi va privi restul meciului din tribună! În plus, antrenorul CFR-ului va fi suspendat pentru meciul următor.

Min. 65: Cartonaş galben pentru Rondon (CFR Cluj)!

Min. 63: Cartonaş galben pentru Hora (UTA)!

Min. 57: Ocazie pentru CFR Cluj! Debeljuh a şutat din voleu, de la marginea careului, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 55: Cartonaş galben pentru Shlyakov (UTA)!

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la UTA: a ieşit Adrian Petre, a intrat Ioan Hora.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! 0-0!

Min. 39: Ocazie imensă pentru UTA! Adrian Petre a trimis pe lângă poartă din câţiva metri, din poziţie ideală.

Min. 38: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Păun a încercat un lob din marginea careului, dar portarul Balauru a reuşit să respingă mingea.

Min. 34: CFR a cerut penalty, după un contact în careu între Manea şi Shlyakov. Pe reluare se poate observa că fundaşul CFR-ului a fost tras de către fundaşul de la UTA. Arbitrul trebuia să acorde lovitură de la 11 metri!

Min. 30: Ocazie pentru UTA! Adrian Petre a pătruns în careu, a driblat un fundaş şi a şutat, dar a fost blocat. 

Min. 10: Ocazie pentru UTA! Adrian Petre l-a deposedat pe Bordeianu şi a sprintat către minge, dar portarul Bălgrădean a ieşit excelent din careu, la aproximativ 18 metri, şi a degajat mingea.

Min. 9: Schimbare la CFR: iese Gîdea, intră Păun.

UPDATE 21:30 A început meciul de la Arad!

UPDATE 20:40 Echipele de start:

UTA: Balauru – Shlyakov, Ilie, Erico, Peteleu – Buhăcianu, Vorobjovas, Isac, Antal – Roger – Petre.

CFR: Bălgrădean – Camora, Ben Yousseff, Vinicius, Manea – Gîdea, Bordeianu, Deac – Costache, Debeljuh, Chipciu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20040792/2/echipe-cfr.jpg


UTA Arad şi CFR Cluj se întâlnesc sâmbătă în etapa a 26-a din Casa Liga 1, de la ora 21:30. Partida este transmisă în direct de Look Sport +.

Echipa lui Edi Iordănescu vrea să lege a treia victorie la rând, în timp ce gazdele de sâmbătă vizează la a doua victorie la rând. În turul campionatului, succes de cauză a avut UTA, care a câştigat la Cluj cu 1-0, graţie unui gol reuşit de Ioan Hora.

Ambele au şansa să se întâlnească şi în play-off. Dacă formaţia din Cluj este sigură de încă o luptă la campionat, formaţia lui Balint e pe locul 7, la trei puncte de locul 6, ocupat de Academica Clinceni.

Sunt trei jocuri fără gol primit. Sunt mândru de băieţi, am produs foarte multe momente bune. Felicit echipa şi mă bucură momentul. Echipa are capacitatea să joace un fotbal cu calitate. Nu e nicio aluzie la ceea ce a fost în trecut. Echipa a făcut performanţă, nu contează mijloacele. Acum încercăm altceva. Încercăm să lucrăm foarte mult la un joc ofensiv, poziţional.

Îmi doresc să înmulţim momentele bune. Ne aşteaptă o deplasare foarte grea la UTA, o echipă foarte ambiţioasă, care vine după un fond bun de rezultate şi trebuie să aducem trei puncte şi de acolo”, a spus Edi Iordănescu despre UTA.

Echipele probabile:

  • UTA: Balauru – Peteleu, Melinte, Ilie, Shlyakov – Antal, Isac, Vorobjovas, Rusu – Petre, Roger
  • CFR: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Bordeianu, Gîdea – Chipciu, Debeljuh, Costache

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele