Ultima oră
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat

VIDEO | UTA e sigură de menţinerea în Liga 1, după victoria cu Gaz Metan. Laszlo Balint: "Suntem cu toţii uşuraţi"

UTA Arad Publicat de Andrei Ionascu pe 16 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20193892/2/balint1.jpg

UTA Arad a scăpat de grijile retrogradării, după victoria de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, în etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Antrenorul echipei arădene, Laszlo Balint, a declarat că îşi propune obiective mai ambiţioase din sezonul următor, urmând să aibă o discuţie cu conducerea clubului.

UTA a controlat jocul cu Gaz Metan, iar raportul şuturilor pe poartă este elocvent: 7-0.

Liviu Antal a înscris în minutul 50. Miculescu a centrat în careu, iar Hora a reluat cu capul. Balonul a lovit bara şi a ricoşat la Antal, care l-a trimis în plasă.

Portarul Pleşca a fost omul meciului, reuşind mai multe intervenţii salvatoare la acţiunile arădenilor.

"Simţim o uşurare, suntem cu toţii uşuraţi, cred eu după cel mai bun meci pe care l-am făcut în acest sezon pe teren propriu. Din păcate, am reuşit să marcăm doar un gol. Am suferit puţin la inspiraţie, dar important este că am reuşit să controlăm meciul, să facem ceea ce ne-am propus. Esenţiale au fost cele trei puncte. Ne scutesc de emoţii şi ne pun în faţa obiectivului îndeplinit şi din punct de vedere matematic.

Am spus şi înainte de meci. Ne propunem să fim la un nivel bun. Sper ca acest meci să fie un punct de reper pentru ce ne dorim în continuare. Toţi băieţii au făcut un joc foarte bun, şi din punct de vedere individual şi colectiv. Sunt discuţii avansate, era clar că nu puteam să ne gândim la viitor până nu era asigurat prezentul. Poate chiar din seara asta rămâne să avem discuţii legate de ce ne propunem, dar fără să neglijăm ultima etapă.

Le-am spus băieţilor că nu-mi doresc să apară acea relaxare. Azi a fost poate cea mai importantă victorie a sezonului. Mergem la Voluntari să ne respectăm pe noi, să respectăm competiţia şi apoi să vedem, bineînţeles, ce este de făcut pe viitor", a spus Laszlo Balint.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20193892/1/clasament-uta.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele