Ultima oră
JO 2020, Tir cu Arcul | JO 2020, Tir cu Arcul |
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"

VIDEO | UTA – Farul 0-0! Constănţenii au obţinut un punct, deşi au jucat în 9 oameni din minutul 77

Liga I Publicat pe 18 iul 2021
mail-share icon Email

UTA a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu Farul Constanţa, în prima etapă a sezonului 2021/2022 al Ligii I.

În minutul 77, Dănuleasă s-a ciocnit, la un duel aerian, cu Roger de la UTA şi jucătorul Farului a rămas întins pe gazon. Jucătorii celor două echipe au făcut imediat semne disperate pentru intervenţia medicilor. Dănuleasă a fost scos pe targă de pe teren. Meciul a fost oprit mai multe minute şi Farul a rămas în nouă jucători, deoarece Dussaut fusese eliminat anterior şi Hagi efectuase toate schmbările.

Au evoluat următoarele echipe:

  • UTA: Iacob - Vukcevici, Erico, Medjimorec, Şliakov (Bustea '85) - Batha, Passaglia - Roger, Ubbink (Negoescu '90), Miculescu - Hora (Dangubici '60). Antrenor Laszlo Baint;
  • Farul: Tordai - Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer - Mălăele (Grosu '16, Dobosavlevici '56), Pires, Grameni (Purece '57)- Chiţu (Dănuleasă '73), Ad. Petre (Jefte '57), Pitu. Antrenor Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Dussaut '28 şi '70, Mladen '85+5.

Cartonaş roşu: Dussaut '70.

Arbitri:  Marcel Bîrsan – Sebastian Eugen Gheorghe, Andrei Constantinescu – Szabolcs Kovacs.

Observator: Zoltan Szekely.

UTA - Farul 0-0, echipele de start

  • UTA: F. Iacob - Vukcevic, Da Silva, Medimorec, Shliakov - Batha, Passaglia - Roger, Ubbink, Miculescu - I. Hora
  • Rezerve: Balauru, Tomozei, Bustea, Vorobjovas, Antal, Negoescu, Baravykas, Dangubic, Mercioiu
  • Antrenor: Laszlo Balint
  •  
  • Farul: Tordai - Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer - Mălăele, Pires, Grameni - Chiţu, Ad. Petre, Pitu
  • Rezerve: Dur-Bozoancă, Dănuleasa, Grosu, N. Popescu, Buta, Dobrosavlevici, Purece, Andronache, Betancor
  • Antrenor: Gheorghe Hagi

Min. 90 + 8: Meciul se termină 0-0, cu şutul imprecis al lui Batha de la UTA. Farul a reuşit să obţină un punct, deşi a terminat meciul în 9 oameni, după eliminarea lui Dussaut din minutul 70 şi după ce Dănuleasa a fost scos de pe teren din minutul 77 pe targă.

Min. 90 + 6: Farul este aproape să dea lovitura. Pitu driblează în careul arădenilor, dar execuţia sa se duce destul de departe de ţintă.

Min. 90 + 5: Şansă pentru UTA! Şutul lui Niculescu este prins în doi timpi.Min. 90 + 1: Schimbare la UTA: iese Ubbink, intră Negoescu.

Min. 90: Vor fi cel puţin şapte minute de prelungiri.

Min. 77: Momente oribile în UTA - Viitorul! Dănuleasă rămâne inconştient după un duel aerian la mijlocul terenului cu Roger. Fotbalistul Farului este luat cu targa, a intervenit şi ambulanţa pe teren. Din fericire, adolescentul de 18 ani este conştient, chiar dacă a fost lovit dur în zona tâmplei. Viitorul va juca în 9, deoarece Gică Hagi a consumat toate schimbările.

Min. 73: Intră Dănuleasa la Farul, iese Chiţu.

Min. 70: Roşu la Farul! Dussaut vede al dooilea galben şi este eliminat. De Nooijer vede şi el un galben pentru proteste.

Min. 64: Şansă pentru Viitorul! Pitu primeşte în careu mingea de la Chiţu, dar şutul său este moale şi este prins fără probleme de Iacob.

Min. 60: Schimbare la UTA: iese Hora, intră Dangubic.

Min. 57: Ocazie pentru UTA! Da Silva reia cu capul pe lângă poarta oaspeţilor centrarea din lovitură liberă a lui Rober.

Min. 54: Miculescu driblează spectaculos, însă centrarea sa este complet greşită.

Min. 50: Arădenii reclamă un henţ la De Nooijer. Arbitrul a considerat însă că distanţa a fost prea mică şi nu a existat element de intenţie.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 5: Mladen (Viitorul) vede cartonaşul galben. La scurt timp, arbitrul fluieră finalul primei reprize. UTA - Farul este 0-0.

Min. 45: Vor fi cel puţin patru minute de prelungiri ale primei părţi.

Min. 38: Şutul lui Chiţu este prins fără probleme de către Iacob.

Min. 36: Decizie controversată a arbitrului! Ioan Hora înscrie cu călcâiul, dar arbitrul dictează fault în atac la duelul cu Tordai.

Min. 31: Şansă pentru Farul! Adrian Petre îl driblează printre picioare pe Passaglia, însă dublajul funcţionează, iar arădenii scapă cu faţa curată la un contraatac periculos.

Min. 28: Dussaut (Viitorul) vede cartonaşul galben pentru un fault la Miculescu.

Min. 16: Schimbare la Farul! Intră Grosu în locul lui Mălăele, ieşit accidentat.

Min. 14: Şansă pentru UTA! Şutul aceluiaşi Miculescu se duce de această dată peste poartă.

Min. 5: Ocazie Farul! Mladen reia cu capul periculos o centrare venită din corner, puţin pe lângă poarta lui Iacob.

 

Min. 1: Bară pentru UTA Arad! Şutul lui Miculescu de la aproximativ 25 de metri, poziţie centrală, loveşte puternic bara transversală. Tordai era învins la această fază. 


 
Farul Constanţa porneşte din nou la drum, după fuziunea cu Viitorul dintre cele două echipe de pe malul mării. Gică Hagi şi-a propus pentru acest an un loc în play-off, la nivel declarativ, cel puţin. Primul test al dobrogenilor este chiar în celelălalt capăt al ţării, la Arad, unde vor înfrunta UTA.
 
Pentru asta, „marinarii” s-au întărit în această perioadă estivală cu Larie (Gaz Metan), Petre (adus chiar de la UTA), Aioani (Chindia), R. Pires (Hermannstadt), Jefte Betancor (Voluntari) şi Florin Purece (venit liber de contract).
 
De cealaltă parte, oaspeţii l-au pierdut pe Adi Petre, jucător care a dezamăgit enorm la revenirea în vestul ţării. În schimb, arădenii s-au întărit în special cu străini - Baravykas (sosit de la Kukesi), Batha (Tirana), Mar (CS Mioveni), Passaglia (Poli Iaşi), Vukcevici (Podgorica), Ubbink (Podbeskidzie) şi Medjimoreci (Qabala).
 
Meciul dintre UTA şi Farul are loc duminică, de la ora 18.30 şi va fi transmis în direct de Look Sport.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele