Ultima oră
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”

VIDEO | UTA – FC Botoşani 0-0. Meci de luptă la Arad! Echipa lui Croitoru îşi consolidează locul în zona play-off-ului

Superliga Publicat pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

UTA şi FC Botoşani au remizat, scor 0-0, la Arad, în etapa a 24-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. A fost un meci de luptă, fără multe ocazii de gol. FC Botoşani are cinci meciuri consecutive fără înfrângere şi îşi consolidează poziţia în play-off.

Raportul şuturilor pe poartă a fost 3-2 pentru UTA. Oaspeţii ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 31, pentru un henţ în careu al lui Antal.

Spre finalul primei reprize, UTA a avut două ocazii mari de gol, dar Erico şi Hora n-au reuşit să-l învingă pe Hankic.

În repriza a doua, FC Botoşani a avut cea mai mare oportunitate de a înscrie. Keyta a sprintat către o minge în adâncime şi a rămas singur cu portarul, dar Balauru a ieşit inspirat şi a blocat mingea.

FC Botoşani ocupă locul 5 în Liga 1, în timp ce UTA se află pe poziţia a opta.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20000412/14/clasament-botosani.jpg


  • UTA: Balauru – Shlyakov, Albu (Ilie 22'), Erico, Peteleu – Rusu, Vorobjovas, Isac (Roşu 80'), Antal (Buhăcianu 69') – Roger, Hora (Voinea 46').
  • FC Botoşani: Hankic – Ţigănaşu, Şeroni, Chindriş, Braun – Ongenda (Toutouh 89'), Rodriguez, Papa – Keyta (Florescu 89'), Croitoru (Tîrcoveanu 9') (Fili 72'), Al Mawas.

Min. 89: Dublă schimbare la FC Botoşani: ies Ongenda şi Keyta, intră Toutouh şi Florescu.

Min. 80: Schimbare la UTA! Iese Isac, intră Neluţ Roşu.

Min. 75: Ocazie mare pentru FC Botoşani! Keyta sprintează către o minge în adâncime şi rămâne singur cu portarul, dar Balauru iese inspirat şi blochează mingea.

Min. 74: Cartonaş galben pentru Isac (UTA)!

Min. 72: Cartonaş galben pentru Ongenda (FC Botoşani)!

Min. 72: Schimbare la FC Botoşani! Iese Tîrcoveanu, intră Fili.

Min. 69: Schimbare la UTA! Iese Antal, intră Buhăcianu.

Min. 63: Cartonaş galben pentru Voinea (UTA), pentru simulare!

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la UTA: a ieşit Hora, a intrat Voinea.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! 0-0!

Min. 45: Ocazie mare pentru UTA! Hora a scăpat singur cu portarul, lateral dreapta, după o pasă superbă a lui Rusu. Atacantul a încercat să-l lobeze pe Hankic, care a respins mingea în corner.

Min. 40: Cartonaş galben pentru Târcoveanu (FC Botoşani)!

Min. 40: Ocazie pentru UTA! Erico a trimis mingea cu capul, din 8 metri, dar portarul Hankic a respins mingea.

Min. 36: Ocazie pentru FC Botoşani! Ongenda a şutat din lovitură liberă, lateral stânga, peste vinclul porţii.

Min. 31: FC Botoşani a cerut penalty, pentru un henţ al lui Antal! Marius Croitoru a protestat vehement, iar pe reluare se poate observa că mijlocaşul de la UTA a atins mingea cu mâna.

Min. 27: Ocazie pentru FC Botoşani! Ongenda a şutat în forţă din afara careului, mingea a fost deviată de către un fundaş şi s-a dus peste poartă.

Min. 24: Ocazie pentru FC Botoşani! Keyta a şutat în forţă spre colţul lung, din afara careului. Mingea a trecut pe lângă poartă.

Min. 21: Schimbare la UTA! Iese Albu, accidentat, şi intră Ilie.

Min. 9: Schimbare la FC Botoşani! Iese Croitoru, intră Târcoveanu.

UPDATE 17:30 A început meciul de la Arad!

UPDATE 16:30 Echipele de start:

UTA: Balauru – Shlyakov, Albu, Erico, Peteleu – Rusu, Vorobjovas, Isac, Antal – Roger, Hora.

FC Botoşani: Hankic – Ţigănaşu, Şeroni, Chindriş, Braun – Ongenda, Rodriguez, Papa – Keyta, Croitoru, Al Mawas.


UTA Arad şi FC Botoşani se înfruntă în etapa a 24-a din Casa Liga 1, luni de la ora 17:30. Confruntarea e pe Look Sport, iar ambele echipe tind la calificarea în play-off.

FC Botoşani e pe locul 5 în acest moment, dar nu are linişte. Se află cu doar şase puncte peste locul 7, primul care nu asigură prezenţa în grupa pentru campionat. De partea cealaltă, UTA, după un început extrem de bun de sezon, trece prin momente mai grele.

Arădenii sunt la şase puncte de poziţia a 6-a, acum pe 9 cu 29 de puncte, dar o victorie cu moldovenii le-ar da un imbold moral, pentru ultimele runde din sezonul regular.

Antrenorul Botoşaniului, Marius Croitoru, a vorbit la conferinţa de presă premergătoare jocului de pe teren advers şi a remarcat forţa formaţiei lui Balint, chiar dacă are ceva probleme legate de COVID.

”Urmează o etapă care coroborată cu o victorie a noastră poate clarifica multe lucruri. Cel puţin pentru noi lucrurile se pot aşeza pe făgaşul normal. Poate că suntem favoriţi cu UTA, dar nu va fi uşor. Fiecare echipă vrea să câştige, indiferent de problemele pe care le are.

Ei într-adevăr au anumite probleme (n.r. - cazuri de COVID-19), dar şi noi am avut în acest campionat. Iar acest avantaj se poate nivela dacă nu eşti concentrat, dacă nu te ridici la importanţa jocului şi a punctelor. De aceea fac un apel la jucătorii mei pentru că va fi probabil cel mai important meci din acest sezon pentru noi", a declarat Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoşani, înaintea jocului.

Balint a prefaţat şi el confruntarea:

Se va stabili luni cine va sta pe bancă. În funcţie de situaţia din ziua jocului, e posibil ca Gabi Vasiliu şi Cristian Păcurar să stea pe banca tehnică, alături de mine. Dar, poate reuşim să găsim altă soluţie, deoarece ar putea apărea Laszlo Balint. Nu vă pot divulga acum despre ce este vorba, pentru că sunt proceduri legale, am înaintat acte oficiale către Direcţia de Sănătate Publică Arad şi mai departe nu mai depinde de noi. Legislaţia în vigoare trebuie respectată în cel mai mic detaliu, aşa că nu noi decidem. Dar, este o şansă să-l vedem pe Laszlo Balint pe bancă, la meciul cu FC Botoşani”.

În tur, în meciul de la Botoşani, din octombrie, UTA a câştigat cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-1.

Foto - Sport Pictures 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele