Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

VIDEO ǀ UTA a câştigat duelul cu FC U Craiova! Flavius Stoica, eşec la debutul pe banca oltenilor

Superliga Publicat pe 17 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20429791/2/uta-arad-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-26-09-2021.jpg

UTA a câştigat 1-0 cu FC U Craiova şi a ieşit dintr-o serie de 4 meciuri fără victorie. Pentru olteni continuă forma dezastruoasă care îi ţine la subsolul clasamentului. 

Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

Oltenii au început energic meciul şi au avut rapid primele ocazii ale partidei. Totul s-a stricat în minutul 13, când au intrat în dezavantaj după o fază complicată, în care şi-au dat autogol. În minutul 62 au rămas şi în 10 oameni, după ce căpitanul Albu a simulat în careu şi a văzut al doilea cartonaş galben.

Stoican nu a reuşit să facă minuni la primul meci pe banca celor de la FC U Craiova, bifând o nouă înfrângere. În acest moment, echipa lui Mititelu ocupă locul 14 în clasamentul din Casa Liga 1. Sub se află Dinamo şi Clinceni.

UTA traversa de asemenea o perioadă nefastă, cu 3 egaluri şi o înfrângere. Arădenii sunt pe 5, cu 20 de puncte, dar pot fi depăşi dacă CS U Craiova câştigă. 

UTA - FC U Craiova 1-0, ACUM pe Look Sport+

Min. 90+3: Ocazie mare UTA! Antal trimite un şut bun şi putea închide tabela la 2-0.

Min. 83: Ocazie mare UTA! Roger depăşeşte portarul advers, dar iese de pe cadrul porţii şi nu reuşeşte finalizarea.

Min. 62: Oltenii rămân în 10 după ce Albu vede al doilea galben pentru o simulare!

Min. 59: Ocazie mare UTA! Roger este faţă în faţă cu portaru, îl depăşeşte, dar îşi face mingea prea lung.

Min. 56: Ocazie UTA! Nu se distinge prea bine ce s-a întâmplat în careul oltenilor, din cauza fumului de pe stadion.

Min. 53: Show în tribune! Meciul a fost oprit din cauza torţelor.

Min. 45: Ocazie mare pentru Craiova! Oltenii creează o fază foarte frumoasă.

Min. 34: Ocazie UTA! Mingea trece razant prin faţa porţii.

Min. 14: GOOOL! UTA deschide scorul dintr-un autogol.

Min. 4: Oltenii au incă o ocazie!

 

Min. 1: FCU, ocazie încă din primele minute.

Minutul 1: A început partida!

Echipe de start:

  • UTA: Fl. Iacob - Vukcevic, Medimorec, Benga, Şliakov - Vorobjovas, Roger - Miculescu, Hora, Ubbink - Dangubic
  • REZERVE: Balauru, Erico, Antal, Passaglia, Bustea, Baravykas, Mercioiu, D. Isac, Dima
  • FC U Craiova: Mogoşanu - R. Negru, Kovacic, Huyghebaert, Buşu - Baeten, Asamoah, D. Albu, Van Durmen - Ondaan - Cl. Bălan
    REZERVE: R. Popa, Paramatti, Achim, Blidar, Vl. Pop, Raicea, Sidibe, Gajic, Marquet

Oltenii au un meci extrem de complicat, pe terenul uneia dintre revelaţiile actualei ediţii din campionat. UTA e pe locul 8, cu 17 puncte, dar în ultimele runde nu a avut, ce-i drept, cele mai bune rezultate. A strâns doar trei egaluri şi o înfrângere în ultimele patru etape.

FC U Craiova e în coada clasamentului din Casa Liga 1, pe locul 13 din 16 echipe, cu numai 9 puncte. Practic, oltenii au doar două victorii până acum şi doar două puncte adunate în ultimele cinci partide.

Runda trecută, UTA a făcut 2-2 cu Dinamo, în ”Ştefan cel Mare”, în timp ce FC U Craiova a pierdut derby-ul Băniei, cu Universitatea Craiova, cu 0-2. A fost, de altfel, ultima partidă cu Adrian Mutu la conducerea echipei.

Flavius Stoican, încrezător după venirea la FC U Craiova

Flavius Stoican (44 de ani) nu a stat pe gânduri în momentul în care a primit oferta de a prelua FC U Craiova 1948. Fostul fundaş dreapta a vorbit deschis despre noua provocare şi a mutat presiunea pe umerii jucătorilor.

Ales de familia Mititelu după ce Şumudică şi Grozavu au refuzat să vină în Bănie, Stoican iese în faţă cu un discurs curajos, plin de încredere:

Au fost discuţii cu câteva zile în urmă, dar din punctul meu de vedere nu era nimic de obiectat pentru că sunt un om căruia îi place să muncească. Îmi place fotbalul, e pasiunea mea. Vreau să îmi aduc aportul la această echipă.

Nu m-a interesat câţi bani îmi dă familia Mititelu, nu m-a interesat dacă este lotul atât de slab cum se spune. Este un lot care poate creşte, ăsta este gândul meu şi ceea ce am văzut la această echipă

Obiectivul este să jucăm fotbal, să o batem pe UTA, să încercăm să facem un rezultat pozitiv la Arad. Vedem ce voi reuşi. La momentul acesta e uşor să spun că vreau lucruri măreţe, important e să vin şi să-mi pun amprenta asupra jocului echipei.

În general îmi pun obiective măreţe, dar este uşor de spus că vreau şi fac. Eu ştiu ce pot, încerc să le transmit jucătorilor lucrul acesta. Sper ca şi ei să conştientizeze că suntem la un club care vrea performanţă. Jucătorii sunt datori, pentru că sunt condiţii foarte bune aici, sunt oameni care iubesc această echipă, şi atunci nu ne rămâne decât să jucăm fotbal”, a declarat fostul fundaş dreapta al Universităţii (1995-2002), după preluarea echipei.

UTA şi-a luat atacant

Atacantul ceh Tomas Wagner a semnat un contract cu UTA, a anunţat luni gurparea arădeană. În vârstă de 31 de ani, Wagner a evoluat ultima dată în Cipru, la echipa Nea Salamina, unde a marcat 17 goluri în 30 de meciuri.

În cariera lui, fotbalistul a mai jucat la Pribram, Karvina, Viktoria Plzen, Jablonec, Mlada Boleslav şi Fastav Zlin.

Perioada sa de glorie a fost la Viktoria Plzen, formaţie pentru care a evoluat în 8 partide de Champions League şi a înscris de 3 ori (o reuşită în grupe). El are 11 selecţii şi şase goluri la echipa de tineret a Cehiei.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele