Ultima oră
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

VIDEO | UTA – FC Voluntari 2-0. Gazdele au controlat partida, dar au marcat abia pe final de meci

UTA Arad Publicat pe 22 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20367147/7/uta-arad-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-22-08-2021.jpg

UTA Arad a învins pe teren propriu pe FC Voluntari, cu scorul de 2-0, în direct pe Look Sport. Gazdele au dominat în mare parte din timp, dar au marcat abia pe final, graţie lui Miculescu şi Roger.

În urma acestui succes, formaţia lui Laszlo Balint urcă pe locul 5, cu 11 puncte, în timp ce experimentata echipă a celor din Voluntari este pe 12, cu 6 puncte acumulate.


UTA - FC Voluntari 2-0 (Miculescu 75', Roger 82')

Echipele de start:

UTA: 93. Fl. Iacob - 55. Şliakov, 21. Erico, 4. Benga, 23. Baravykas - 20. Ubbink, 6. Passaglia, 19. Batha, 7. Roger - 10. Miculescu, 88. Hora

Voluntari: 71. M. Popa - 24. Ricardinho, 30. Tamaş, 5. Armaş, 6. Briceag - 80. L. Fulop, 66. Droppa, 22. Raţă, - 14. Marcelo, 77. Nemec, 8. I. Gheorghe

Minutul 82: GOL UTA! FC Voluntari se deschide prea mult, iar adversarii pornescu un contraatac în viteză, Dangubic îl găseşte excelent pe Roger, care finalizează impecabil.

Minutul 75: GOL UTA! David Miculescu deschide scorul, după o fază fixă. Tânărul atacant se înalţă peste Gabi Tamaş şi marchează cu o lovitură de cap.

Minutul 47: Lopes trage peste poartă de la 25 de metri.

Minutul 40: Batha trimite o pasă superbă, lobată pentru Hora, acesta încearcă să îi paseze lui Antal, dar nu reuşeşte să intercepteze.

Minutul 39: Ubbink trage în forţă de la 25 de metri. Mingea prinde uşor pământul, dar Popa este bine plasat şi prinde.

Minutul 13: Batha trimite în forţă din lovitură liberă de la marginea careului. Balonul nu reuşeşte să fie deviat, astfel Popa prinde fără probleme.

Minutul 4: Antal este găsit singur în careu, preia din pirueta pe piet, Vlad se regrupează la timp şi îl blochează pe atacantul arădean.

Minutul 1: A început partida de la Arad! Audienţa în tribune este numeroasă.

-----------------------------------------

UTA o duce mai bine, fiind înaintea startului rundei cu numărul 6 pe locul 6, cu 8 puncte, după două victorii, două egaluri şi o înfrângere. FC Voluntari stă mai rău, fiind abia pe poziţia a 11-a, cu 6 puncte, după două victorii şi trei înfrângeri.

La prima vedere, arădenii pornesc cu prima şansă, mai ales că nu au pierdut în ultimele patru partide cu ilfovenii, din iunie 2016 mai exact. Ultima confruntare directă s-a disputat în mai, la Voluntari, iar scorul a fost egal, 0-0.

FC Voluntari, transfer înaintea partidei cu UTA

Mijlocaşul israelian Idan Golan a semnat un contract pe o perioadă de un an, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon, cu echipa FC Voluntari.

În vârstă de 25 de ani, Idan a fost unul din cei mai prolifici jucători în sezonul trecut pentru FC Universitatea Cluj , pentru care a reuşit în campionat şi Cupa României să înscrie de opt ori. El va evolua la FC Voluntari cu numărul 11.

Echipele probabile:

  • UTA: Iacob – Tomozei, Erico, Medjimorec, Baravykas – Roger, Batha, Passaglia, Ubbink – Hora, Miculescu.
  • FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Tamaş, Armaş, Vlad – Fulop, Droppa, Raţă – Lopes, Nemec, Gheorghe.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele