Ultima oră
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Incredibilul s-a produs! Nemţii au deschis scorul VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Incredibilul s-a produs! Nemţii au deschis scorul
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special

VIDEO | UTA - Hermannstadt, 1-1. Cele două formaţii au făcut spectacol în a doua repriză

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 7 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19954795/1/her-uta.jpg

UTA a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt, în etapa a XXII-a a ligii I.
Au marcat: Albu '63 / Mayoral '66.

1-0, min. 63: Albu a marcat cu capul, după o centrare din lovitură liberă a lui Roger, de pe partea stângă;

1-1, min. 66: Mayoral a înscris cu un şut de la 16 metri.

La scorul de 1-1, oaspeţii au mai marcat o dată, dar golul a fost anulat pe motiv de fault la portar.

Au evoluat următoarele echipe:

UTA: F. Iacob - Şliakov, Erico, Benga, Rrumbullaku - Oroian (N. Roşu '15), Albu (Melinte 79), Vorobjovas (Hora '46), D. Rusu (Miculescu '70) - Roger, L. Antal (Buhăcieanu '70). Antrenor Laszlo Balint;

Hermannstadt: Cristiano - Măţel, Matricardi, I. Stoica, Opruţ - Belu-Iordache (Aralica '55), Romario, Dâlbea (P. Petrescu '18), Sîntean (Bagarici '46) - Addae (Karanovici '89) - Mayoral. Antrenor Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Erico '2, Vorobjovas '35, Benga '54, Rusu '54, Şliakov '58, Buhăcianu '90+1 / P. Petrescu '43, Addae '62, Mayoral '72.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene - Florin Marcu;

Observator de arbitri: Eduard Dumitrescu.

În urma acestui rezultat, UTA se menţine pe locul 8, cu 28 de puncte, la egalitate cu Chindia, de pe locul 7. Hermannstadt rămâne pe locul 14, cu 19 puncte.

FCSB conduce în clasament, cu 48 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 47 de puncte, şi de CS Universitatea Craiova, cu 43 de puncte.

UTA Arad - FC Hermannstadt 1-1 (Albu 62 / Mayoral 66), ACUM, în direct pe Look Sport+

Echipele de start:

  • UTA: Iacob, Shlyakov, Benga, Erico, Simo, Oroian, Albu, Vorobjovas, Antal, Roger jr.
  • Rezerve: Balauru, Melinte, Bustea, Miculescu, Isac, Roşu, Hora, Buhăcianu, Rus.
  • Hermannstadt: Cristiano, Măţel, Stoica, Matricardi, Opruţ, Belu, Pireş, Dalbea, Addae, Mayoral, Sîntean.
  • Rezerve: Pop, Aralica, Petrescu, Bagaric, Baba, Karanovic, Issah, Elbeas, Vodă.

Min. 90 + 3: UTA este foarte aproape să dea lovitura decisivă, însă mingea loveşte bara.UTA - Hermannstadt se termină 1-1. 

Min. 71: Acelaşi Mayoral înscrie din doi timpi, însă Istvan Kovacs îi anulează golul pe motiv de fault la Iacob. Atacantul vede galben pentru proteste.

Min. 66: GOL Hermannstadt! Mayoral aduce egalarea pentru sibieni la doar patru minute după ce UTA a deschis scorul.

Min. 62: GOL UTA! Cristian Albu deschide scorul pentru ”Bătrâna Doamnă”, reluând cu capul o minge către poartă. Cristiano nu a putut face nimic. UTA – Hermannstadt este 1-0. 

Min. 54: Vine şi replica UTA-ei! Cristian Albu trage puternic de la distanţă, portarul Cristiano este surprins şi respinge in extremis în bara transversală. Balonul ricoşează către centrul careului la Roger jr., care reia cu capul peste poartă. Arădenii au cerut penalty pentru o presupusă împingere la atacantul lor.

Min. 52: Hermannstadt are prima mare ocazie a meciului! Portarul Arădenilor, Iacob, iese eronat pe o centrare din corner, iar Bagaric trage puternic către poartă. Shlyakov (UTA) reuşeşte să respingă mingea violentă cu capul şi îşi revine rapid.

Min. 46:  A început a doua repriză!

Min. 45: Roger jr. trage de la distanţă către poarta lui Cristiano (Hermannstadt), însă execuţia este slabă, asemănătoare unei pase la portar. 

Min. 44: Petrescu (Hermannstadt) vede cartonaşul galben. 

Min. 35:  Vorobjovas (UTA) vede cartonaşul galben.

Min. 33: Şansă pentru UTA! Erico trimite cu capul mult pe lângă poartă o minge venită dintr-o centrare din lovitură liberă a lui Roger jr.

Min. 22: Liviu Antal (UTA) trimite în bară, fiind scăpat într-o poziţie bună, însă arbitrul asistent semnalizează pe bună dreptate ofsaid.

Min. 18: Prima schimbare şi la Hermannstadt! Iese Dalbea şi intră Petrescu.

Min. 15: Prima schimbare la UTA! Iese Oroian şi intră Roşu.

Min. 2: Erico, fundaşul central al UTA-ei, vede cartonaşul galben.

Min. 1:  A început meciul!


Prologul zilei de duminică din Casa Liga 1 propune un meci extrem de interesant, în direct pe Look Sport+. La Arad, UTA primeşte vizita celor de la Hermannstadt.

Gazdele şi-au revenit după un start de an greoi, echipa lui Laszlo Balint a câştigat runda precendentă pe cu Academica Clinceni, scor 3-0, meci ce a reprezentat primul gol al lui Liviu Antal de la revenirea în Casa Liga 1.

Arădenii au avansat în clasament, unde ocupă locul 8, în cazul unui succes cu sibienii ar putea urca pe loc de play-off. Adversarii au o situaţie complet diferită, Hermannstadt nu a reuşit să obţină nicio victorie de când a fost preluată de Liviu Ciobotariu, în schimb jocul este mai închegat, iar prin urmare au început să vină punctele, dar deocamdată doar din remize.

Trei jucători ai echipei arădene au părăsit terenul cu probleme medicale etapa trecută: Antal, Tomozei şi Roger. Nu se ştie dacă aceştia vor fi apţi pentru duelul cu Hermannstadt.

Sibienii caută întăriri

"În mare parte sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor. Am arătat bine în multe momente ale jocului. Cred că este un rezultat echitabil. Puteam să şi pierdem acest joc, la fel cum puteam să şi câştigăm. Dar cred că este un rezultat echitabil. De data asta chiar vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudinea lor şi pentru determinare. S-au comportat bine în ceea ce priveşte determinarea. Avem şi lipsuri, pe care terbuie să le remediem, să le îndreptăm. Eu zic că uşor, uşor ne punem pe drumul bun, pe un drum pe care au vreau să îl parcurgem, cu rezultate bune şi cu jocuri bune.

Încercăm să mai aducem jucători, nu este niciun secret. Vreau să am concurenţă pe posturi, să am 2-3 variante pentru meciurile care urmează. Va veni playoutul şi trebuie să avem jucători, ca să putem să obţinem rezultate"
, a spus Liviu Ciobotariu, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, terminat 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele