Ultima oră
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

VIDEO | UTA – Poli Iaşi 1-2. Moldovenii fac un meci mare, deşi sunt macinaţi de probleme pe toate fronturile

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20168772/2/uta-poli.jpg

 

Poli Iaşi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I, în direct pe Look Sport+.

Clasamentul play-out-ului: 1. Chindia Târgovişte - 34 de puncte, 2. FC Argeş - 31, 3. Gaz Metan Mediaş – 29, 4. UTA - 28, 5. Dinamo – 27, 6. Astra Giurgiu - 24, 7. FC Viitorul – 23, 8. FC Voluntari - 23, 9. Poli Iaşi – 20. 10. FC Hermannstadt – 20.

-------------------------------------------

UTA Arad - Poli Iaşi 1-2 (Hora 66 / Passaglia 27, Popadiuc 32-penalty)

Echipele de start:

UTA Arad: Iacob – Peteleu, Erico, Ilie, Shlyakov – Minculescu, Vorobjovas – Roger, Hora, Rusu – Buhăcian

Poli Iaşi: Brînză – Cană, Iriondo, Baxevanos, Onea – Gaitan, Passaglia – Platini, Vanzo, Popadiuc – Zajmovic

Minutul 84: Zajmovic ia o acţiune pe cont propriu de la aproximativ 70 de metri, scapă singur cu Iabo, dar trimite moale, în braţele acestuia.

Minutul 75: Adrian Petre este foarte aproape de a marca, dar Brînză reuşeşte să salveze execuţia atacantului.

Minutul 66: GOL UTA! Shlyakov trimite un balon la bătaie în careu, Hora se desprinde din marcaj şi înscrie cu capul, de la limita careului mic.

Minutul 31: GOL Poli Iaşi! Vorobjovas îi dă peste picioare lui Onea în careu. Marcel Bîrsan arată punctul cu var. Doru Popadiuc marchează, deşi Iacob a ghicit colţul.

Minutul 27: GOL Poli Iaşi! Passaglia deschide scorul din lovitură liberă.

Minutul 16: Zajmovic trage de la mare distanţă, Iacob prinde fără emoţii.

Minutul 2: UTA este aproape de a deschide scorul. Roger trimite o lovitură liberă din lateral, mingea îl păcăleşte pe Brînză, însă nu a fost nimeni în careul mic să finalizeze.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------

Partida UTA – Poli Iaşi este transmisă duminică, de la ora 14:00, în direct de către Look Sport. Cele mai importante faze ale meciului vor fi redate în format live video de către site-ul www.looksport.ro.

VIDEO | UTA – Poli Iaşi, duminică, de la 14:00, la Look Sport. ”Bătrâna Doamnă” vrea să scape definitiv de emoţiile retrogradării

UTA joacă pentru a-şi asigura definitiv liniştea în lupta pentru evitarea retrogradării. Arădenii nu au cerut licenţa pentru cupele europene, deşi se află la doar trei puncte de FC Argeş, ocupanta ultimului loc care duce la barajul pentru Conference League.

Poli Iaşi însă este aproape matematic retrogradată. Formaţia moldavă se află cu trei etape înainte de finalul play-out-ului la şapte puncte de Viitorul şi Voluntari, echipe poziţionate pe locuri de baraj. Doar un miracol pentru Politehnica ar face ca trupa din Copou să rămână în Casa Liga 1.

UTA a pierdut pe teren propriu, în turul sezonului regular, cu scorul de 2-3 în faţa Politehnicii Iaşi. În retur, însă, ”Bătrâna Doamnă” s-a impus cu 2-1 la Iaşi acasă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele