Ultima oră
VIDEO | Abdallah, intrare horror la Benzar. Jucătorul celor de la Botoşani a fost scos cu ambulanţa de pe teren VIDEO | Abdallah, intrare horror la Benzar. Jucătorul celor de la Botoşani a fost scos cu ambulanţa de pe teren
”Din păcate ne afectează”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu ultima clasată ”Din păcate ne afectează”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu ultima clasată
E gata! Prima lovitură de la Rapid din această vară. Jucătorul a fost anunţat în Giuleşti E gata! Prima lovitură de la Rapid din această vară. Jucătorul a fost anunţat în Giuleşti
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Abdallah, intrare horror la Benzar VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Abdallah, intrare horror la Benzar
VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo
VIDEO | Moura, autogol stupid cu FC Botoşani! Totul a pornit de la o mare eroare a lui Velkovski VIDEO | Moura, autogol stupid cu FC Botoşani! Totul a pornit de la o mare eroare a lui Velkovski

VIDEO | UTA - Sepsi 2-0. Final nebun de meci! Niczuly a fost eliminat, iar în poarta covăsnenilor a intrat un jucător de câmp

UTA Arad Publicat pe 4 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20090879/12/cip-0179.jpg

UTA a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XXIX-a a Ligii I. Portarul oaspeţilor, Niczuly, a fost eliminat pentru un fault în postură de ultim apărător asupra lui Buhăceanu, în minutul 87. Mijlocaşul Fofana a intrat în poarta echipei Sepsi.

Au marcat: Tomozei '23, Şliakov '80.

1-0, min. 23: Tomozei a marcat cu capul după un corner executat de Roger, de pe partea stângă;

2-0, min. 80: După o combinaţie cu Roger, Şliakov a marcat cu un şut din marginea careului mic.

Au evoluat echipele:

UTA:  Iacob – Tomozei (Rrumbullaku '80), Benga (Erico Da Silva '64), Fl. Ilie, Şliakov – Roger, Isac (Vorobjovas '46), Albu, Miculescu (Ad. Petre '73) – Hora (Bustea '73) - Buhăcianu. Antrenor: Laszlo Balint;

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhena (Vaşvari '46), Mitrea, Tincu – Achahbar (Gonzalez '68), Fofana, Fl. Ştefan (Ştefănescu '82) – Petrila, Safranko (Fulop '68), Tamaş (Golofca '46). Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Hora '71 / Bouhena '4, Fofana '53;

Cartonaş roşu: Niczuly '87.

Arbitri: Horia Mladinovici - Bogdan Gheorghe, Tunyogi Ferencz - Florin Marcu;

Observator de arbitri: Adrian Comănescu.

În urma acestui succes, UTA rămâne pe locul 10, cu 36 de puncte, la egalitate cu Chindia Târgovişte, de pe locul 9, care nu a jucat în această etapă.

Lider este FCSB, cu 63 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 60 de puncte, de CS Universitatea Craiova, cu 56 de puncte, şi de Sepsi, 44 de puncte.

UTA – Sepsi 2-0 (Tomozei 23, Shlyahov 80)

Echipele de start: 

  • UTA:  Iacob – Tomozei, Benga, Fl. Ilie, Shliakov – Roger, Isac, Albu, Miculescu – Hora - Buhăcianu
    Rezerve: Balauru, Melinte, Erico, Roumpoulakou, Vorobjovas, Rusu, Bustea, Rus, Ad. Petre
    Antrenor: Laszlo Balint
  • Sepsi: Niczuly – Radoslav, Bouhena, Mitrea, Tincu – Achahbar, Fofana, Fl. Ştefan – Petrila, Safranko, Tamaş 
    Rezerve: Fernandez, Bajrovic, Vaşvari, Gonzalez, Nouvier, Golofca, L. Fulop, Ştefănescu, Ninaj
  • Antrenor: Leo Grozavu

Min. 90 + 5: Fluier final! UTA se impune cu 2-0 în faţa lui Sepsi. 

Min. 89: Bara Sepsi la şutul lui Petrila.

Min. 87: Roşu la Sepsi! Niczuly vede roşu pentru un fault la Buhăcianu. Sepsi nu mai are schimbări disponibile, iar în poartă intră Fofana.

Min. 80: GOL UTA! Shlyakov ajunge singur cu Niczuly, la câţiva metri de poartă, şi înscrie cu o execuţie simplă. 

Min. 72: Dublă schimbare la UTA! Intră Petre în locul lui Miculescu. Intră Buştea în locul lui Hora.

Min. 71: Ioan Hora (UTA) vede un galben.

Min. 69: Ocazie Sepsi! Fofana trage de la distanţă, dar portarul Iacob are o paradă spectaculoasă şi respinge. 

Min. 68: Dublă schimbare la Sepsi! Iese Safranko, înlocuit de Fulop. Iese Achahbar, înlocuit de Gonzalez.

Min. 67: Ocazie UTA! Hora îi întoarce mingea lui Buhăceanu, care trage puternic pe lângă poartă.

Min. 64: Schimbare la UTA! Intră Erico da Silva, în locul lui Alexandru Benga, care iese accidentat. 

Min. 63: Ocazie Sepsi! Petrila porneşte pe contraatac şi şutează în forţă, dar pe lângă poarta lui Eric.

Min. 63: Ocazie UTA! Lovitura de cap a lui Albu este prinsă de Niczuly.

Min. 55: Şansă pentru Sepsi! Petrila trage un pic pe lângă poarta lui Iacob, de la aproximativ 26-27 de metri. Portarul UTA-ei şi-a retras braţele în ultimul moment, realizând că mingea va ieşi în out de poartă. 

Min. 53: Fofana (Sepsi) vede cartonaşul galben.

Min. 50: Ocazie UTA! Ioan Hora trage din careul în braţele lui Niczuly, deşi atacantul putea să paseze balonul.

Min. 49: Ocazie Sepsi! Fofana reia un pic peste poarta lui Iacob, din centrarea lui Petrilă.

Min. 46: Schimbare la UTA! Iese Isac, intră Vorobjovas.

Min. 46: Dublă schimbare la Sepsi! Intră Golofca în locul lui Tamas. Vaşvari îl înlocuieşte pe Bouhenna.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45: Final de primă repriză! La pauză UTA - Sepsi este 1-0. 

Min. 29: Ocazie mare pentru UTA! Preluarea greşită a lui Buhăcianu face ca arădenii să nu aibă 2-0, deşi poziţia atacantului era ideală pentru gol. 

Min. 28: Ocazie mare UTA! Mitrea îi oferă balonul eronat lui Ioan Hora, care trage un pic peste poarta lui Niczuly.

Min. 23: GOL UTA! Tomozei îl învinge pe Niczuly cu o lovitură de cap imparabilă, profitând de marcajul larg din apărarea lui Sepsi.

Min. 15: Damian Isac (UTA) încearcă un voleu de la aproximativ 30 de metri, dar şutul său este moale şi ajunge fără probleme în braţele lui Niczuly.

Min. 9: Ocazie UTA! Şutul lui Buhăcianu prinde pământul, iar Niczuly respinge cu ceva emoţii în corner.

Min. 5: Ocazie UTA! Hora execută periculos, în plasa exterioară a porţii, o lovitură liberă.

Min. 4: Bouhena (Sepsi OSK) vede cartonaşul galben. UTA cere cartonaş roşu, deoarece căpitanul covăsnenilor era ultimul apărător într-o fază iminentă de gol.

Min. 1: A început meciul!


Partida dintre UTA Arad şi Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă duminică, de la ora 17:30, şi este transmisă de către Look Sport+. Meciul din etapa a 29-a a sezonului regular va fi redat în format live video şi de către site-ul www.looksport.ro.

LIVE VIDEO | UTA - Sepsi se vede la Look Sport+, duminică, de la 17:30. Ultima şansă a ”Bătrânei Doamne” pentru play-off

Chiar dacă soarta ambelor echipe pare să fie decisă, fiecare formaţie are nevoie de un rezultat pozitiv, de preferat victoria. UTA mai are şanse teoretice, din punct de vedere matematic, să se califice în play-off, iar în situaţia în care va rămâne în play-out, orice punct este important în lupta pentru locul şapte (care duce la barajul pentru cupele europene) sau pentru risipirea emoţiilor referitoare la retrogradare.

De cealaltă parte, Sepsi Sfântu Gheorghe şi-a asigurat locul în primele şase echipe din Casa Liga 1. Cu toate acestea, covăsnenii nu se mulţumesc doar cu atât, după cum a spus chiar antrenorul Leo Grozavu, şi vor încerca să forţeze chiar şi calificarea în cupele europene. Astfel, orice punct acumulat chiar şi la finalul sezonului regular se poate dovedi decisiv la sfârşitul campionatului.

În ultimele cinci partide, UTA a făcut un egal, a câştigat o dată şi a înregistrat în ultimele trei jocuri trei înfrângeri consecutive. Arădenii ocupă locul 10 în Casa Liga 1, cu 33 de puncte şi un golaveraj de 24-36. Sepsi se clasează pe locul 4, cu 44 de puncte în 28 de etape şi un golaveraj de 42-28. Covăsnenii au înregistrat în ultimele cinci meciuri două victorii, două egaluri şi o singură înfrângere.

În tur, Sepsi a câştigat categoric, pe teren propriu, cu scorul de 3-0. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele