Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

VIDEO | UTA speră iasă din criză la Giurgiu! Arădenii au 3 eşecuri la rând. Balint: "Nu sunt un tip care să depună armele"

UTA Arad Publicat de Andrei Ionascu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20158854/1/balint.jpg

UTA Arad are trei eşecuri consecutive în Liga 1 şi riscă să se apropie de zona retrogradării. Echipa pregătită de către Laszlo Balint joacă miercuri, 5 mai, la Giurgiu, cu Astra, în etapa a 6-a din play-out, în direct pe Look Sport. Balint a declarat că nu se gândeşte să demisioneze şi este încrezător că poate redresa situaţia.

UTA are două victorii şi trei înfrângeri în play-out şi ocupă locul 10 în clasament. Astra este pe locul 11 şi are o singură victorie în play-out.

În sezonul regulat, Astra s-a impus la Arad cu 6-0. La Giurgiu, scorul a fost egal, 0-0.

Meciul Astra – UTA începe miercuri, la ora 12:00, pe Look Sport.

"Astra este într-o situaţie dificilă, la fel cum suntem şi noi. Însă avem încredere că putem ieşi din această situaţie şi că ne vom atinge obiectivul. Este un meci care poate fi considerat o mică finală. O eventuală victorie ne-ar aduce un aer mai proaspăt. Cred că am înţeles ce trebuia să facem în meciurile precedente şi că vom răspunde bine în partida cu Astra. Trebuie să rămânem uniţi şi puternici pentru că e normal să existe critici şi reproşuri.

Cu excepţia celor de la Chindia, în rest toate echipele au probleme şi oscilaţii de formă. Din punct de vedere al clasamentului, rezultatele de duminică ne-au avantajat pentru că nu a trecut nimeni peste noi. Dar s-a strâns clasamentul şi absolut fiecare echipă speră. Sunt 12 puncte puse în joc, sunt meciuri directe în care fiecare duel va conta.

Nu, cred că mă cunoaşte toată lumea. Nu sunt un tip care să depună armele. E nevoie de toată lumea, e nevoie de unitate pentru că toţi am făcut greşeli. Trebuie să recunoaştem că a fost un sezon greu şi lung în care am acumulat multe frământări personale şi la nivel de grup, dar consider că fiecare experienţă ne-a întărit. Eu nu sunt laş şi niciodată nu am fost. Vreau să duc această luptă până la capăt pentru că ştiu ce poate acest grup şi cu siguranţă ne vom atinge obiectivul indiferent de greutăţi şi obstacole", a spus Laszlo Balint, la conferinţa de presă.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20158854/2/clasament-uta.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele