Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | "Vacanţă" forţată şi la FCSB! Coman & Co, izolaţi la domiciliu

Superliga Publicat pe 17 mar 2020
mail-share icon Email

FCSB e ultima echipă din Liga 1 care a oprit antrenamentele.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19305284/1/lot-fcsb.jpg


După ce rivalele CFR şi Craiova au făcut acest lucru imediat după ce s-a anunţat suspendarea Ligii 1, roş-albaştrii s-au pregătit până la finalul săptămânii trecute.

Denis Man chiar a postat o fotografie de la antrenament pe reţelele de socializare, dar de luni roş-albaştrii au intrat în izolare. Şedinţele de pregătire au fost oprite până la o decizie a Federaţiei în legătură cu reluarea campionatului.



Problema cea mai mare cade acum pe umerii lui Gigi Becali.

Finanţatorul roş-albaştrilor nu ar vrea să le mai plătească integral contractele jucătorilor, mai ales dacă aceştia vor sta în vacanţă cel puţin până la finalul lunii aprilie. „Să plătească guvernul”, susţine Becali.

Şansele ca Liga 1 să se reia în luna aprilie sunt foarte mici, iar în cel mai negru scenariu campionatul s-ar putea opri definitiv acum, iar titlul să meargă la CFR.

O primă soluţie ar putea apărea marţi, atunci când UEFA a programat o videoconferinţă cu toţi şefii de federaţii. Dacă Liga 1 s-ar opri acum, FCSB ar termina pe locul doi pentru a cincea oară la rând.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele